Σκοτώθηκε ο ηθοποιός του Baby Driver, Χάντσον Μικ

26/12/2024 | 23:04

Ο Χάντσον Μικ, γνωστός για τον ρόλο του στην ταινία δράσης «Baby Driver» του 2017, πέθανε σε ηλικία 16 ετών, κοντά στο σπίτι του στην Αλαμπάμα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, έφυγε από τη ζωή, αφού έπεσε από ένα κινούμενο όχημα, την περασμένη εβδομάδα.

Τα τοπικά ειδησεογραφικά πρακτορεία ανέφεραν ότι ο ηθοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο UAB όπου υπέκυψε στα τραύματά του και πέθανε δύο ημέρες αργότερα γύρω στις 20:00 το βράδυ του Σαββάτου (21 Δεκεμβρίου).

Ο θάνατός του ανακοινώθηκε σε μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε στη σελίδα του στο Instagram.

«Οι καρδιές μας είναι ραγισμένες για να μοιραστούμε ότι  είναι με τον Ιησού απόψε», έγραφε η ανάρτηση. «Τα 16 χρόνια του σε αυτή τη γη ήταν πολύ λίγα, αλλά κατάφερε τόσα πολλά και επηρέασε σημαντικά όλους όσους γνώρισε», καταλήγει. 
 

ΠΗΓΗ

 

Brownies με cottage
31/01/2026 | 01:29

Πάτρα: “Εφυγε” στα 59 του ο επιχειρηματίας Αντώνης Λαλιώτης – Την Τρίτη η κηδεία του

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο 59χρονης – “Έφυγε” ξαφνικά

Σφοδρή καταιγίδα με ισχυρούς ανέμους στην Πάτρα – “Πέταξε” τσεκούρι από μπαλκόνι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκαριστική καταγγελία – “Έπιασε τη μητέρα μου από το λαιμό, την πέταξε στο κρεβάτι και την βίασε”!

Πάτρα: Κατέρρευσε σπίτι στην Ανω Πόλη (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Αύριο οι κηδείες του 19χρονου και της 17χρονης που σκοτώθηκαν σε τραγικό τροχαίο στην Παραλία

Πύργος: Δένδρο έπεσε πάνω σε εν κινήσει τρένο – Στο νοσοκομείο ο μηχανοδηγός- ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Πυροτεχνουργός της ΕΛ.ΑΣ βρήκε πολεμικό υλικό στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Αιγίου – Χειροβομβίδες και βλήματα όλμου ως εκθέματα!