Σίσσυ Χρηστίδου: Το απίστευτο σχόλιο για το καυτό φιλί της Βανδή στον Μπισμπίκη

11/12/2022 | 14:35

Αν μπορούμε με σιγουριά να πούμε πως ένας έρωτας έχει καταφέρει να μας καθηλώσει τους τελευταίους μήνες, τότε αυτός είναι ο έρωτας της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι βιώνει την ομορφότερη περίοδο της ζωής του και δεν ξεκολλάει ο ένας από τον άλλον.

Το σχόλιο της Σίσσυς Χρηστίδου για Βανδή και Μπισμπίκη

Το πρωί της Κυριακής (11/12), η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από την εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, θέλησε να σχολιάσει ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

Στο βίντεο αυτό, φαίνεται η Δέσποινα Βανδή να σκύβει πάνω από τη σκηνή και να δίνει ένα καυτό φιλί στον αγαπημένο της σύντροφο, Βασίλη Μπισμπίκη.

Μόλις είδε η Σίσσυ Χρηστίδου το βίντεο, ζήτησε αμέσως να παίξει ξανά, αυτή τη φορά όμως με ήχο για να ακούσει και το τραγούδι που αφιέρωσε η τραγουδίστρια στον καλό της.

Ξετρελαμένη με τον έρωτα της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη, η παρουσιάστρια σηκώθηκε και φώναξε: «Ζησ’ το για όλες μας κορίτσι μου» προκαλώντας τα γέλια των συνεργατών της, ενώ ο καλός της φίλος και κουμπάρος, Παύλος Σταματόπουλος, σχολίασε: «Ξεσπάθωσε η Σίσσυ Χρηστίδου».

πηγή

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Πάτρα: Χαμός σε σχολική εκδρομή – Επιτέθηκαν σε μαθήτρια και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Ο πιο δύσκολος αγώνας για τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – «Ελπίζω πως θα αντέξω»

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που πυροβόλησε τους 4 ανήλικους στο Αίγιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Άγγελος Φραντζής σε ηλικία 56 ετών

Αχαΐα: Τα έκανε “γυαλιά καρφιά” στα κρατητήρια – Έσπασε τα υδραυλικά και πλημμύρισε ο τόπος – Είχε συλληφθεί αρνούμενος αλκοτέστ

Πάτρα: Επίθεση με μπογιές και στο γραφείο του αχαιού βουλευτή Ανδρέα Κατσανιώτη

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα – Άγρια επίθεση από μέλη καρναβαλικού πληρώματος σε δύο νεαρά άτομα, τους έστειλαν στο νοσοκομείο