Σήμερα το τελευταίο “αντίο” στη 18χρονη Χαριτίνη στο Αγρίνιο – “Έφυγε” μετά τον 20χρονο αδερφό της σε φονικό τροχαίο

Τη μάχη να κρατηθεί στη ζωή έχασε τελικά η 18χρονη Χαριτίνη, η οποία είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 2 Νοεμβρίου στο Αγρίνιο και είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθεί επί τόπου ο 20χρονος αδερφός της, Άκης.

Η 18χρονη Χαριτίνη από το Αγρίνιο ύστερα από μια γενναία μάχη μετά το τροχαίο δεν τα κατάφερε τελικά και άφησε την τελευταία πνοή της τα ξημερώματα της Κυριακής (24.11.2024).

Το τροχαίο σημειώθηκε στην εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, στο Αγρίνιο και συγκεκριμένα στον κόμβο της Μεγάλης Χώρας, όταν το μηχανάκι που επέβαιναν τα δύο αδέρφια συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που επέβαινε μια οικογένεια.

Το αυτοκίνητο διέσχιζε κάθετα την Εθνική Οδό όταν έπεσε με δύναμη πάνω του η μηχανή που είχε κατεύθυνση την Αμφιλοχία.

Σήμερα το μεσημέρι θα τελεστεί η κηδεία της από τον Ιερό Ναό Παναγίας Άξιον Εστί στη Λεύκα Αγρινίου και ώρα 3μμ.

Αγρίνιο: Έχασε τη μάχη για τη ζωή η 18χρονη Χαριτίνη – Και δεύτερο παιδί θρηνεί η οικογένεια

Τι λένε τα ζώδια της Τετάρτης 9 Ιουλίου 2025

Πυρκαγιά στη Μασσαλία: Πάνω από 100 τραυματίες – «Δεν έχουμε ξαναζήσει ποτέ κάτι παρόμοιο» – ΒΙΝΤΕΟ

Ο σταυρός προτίμησης και πάλι…

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πάτρας, Αχαΐας σήμερα Τετάρτη 9 Ιουλίου

Τελικά μπορούμε να μαυρίσουμε με αντηλιακό SPF 50;

Πατάει το «κουμπί» της ανανέωσης ο Φάμελλος – Σήμερα η συνεδρίαση της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ

Στα Δικαστήρια της Πάτρας σήμερα η Ειρήνη Μουρτζούκου

Γεμιστά κολοκύθια με λουκάνικο, ντομάτα και φέτα