Σήμερα Τετάρτη συνάντηση Πελετίδη-Αλεξοπούλου στο υπουργείο – Επί τάπητος το κυκλοφοριακό

Σήμερα Τετάρτη το πρωΐ πρόκειται να συναντηθούν Κώστας Πελετίδης και Χριστίνα Αλεξοπούλου.

Ο Δήμαρχος Πατρέων είχε ζητήσει από καιρό συνάντηση με την υφυπουργό Μεταφορών και τελικά το ραντεβού κλείστηκε για μεθαύριο στις 10 το πρωΐ, στο γραφείο της υφυπουργού , στην Αθήνα.

Στόχος του Κώστα Πελετίδη να συζητήσει με την αχαιή πολιτικό το τεράστιο κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης, αλλά να διερευνηθούν και οι προοπτικές υπογειοποίησης του τρένου μέχρι το νέο λιμάνι, καθώς αναμένεται η απάντηση της ευρωπαϊκής επιτροπής για χρηματοδότηση.

Ενώ στο τραπέζι θα τεθεί και το ζήτημα της λειτουργίας γραμμής τραμ στην Πάτρα, αλλά και εξεύρεσης χώρων για στάθμευση οχημάτων , ένα μείζον ζήτημα για τον περιορισμό του κυκλοφοριακού φόρτου.

Να σημειωθεί πως ο Δήμαρχος Πατρέων είχε αποστείλει επιστολή ζητώντας συνάντηση στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου. 

  

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Μυστήριο με την εξαφάνιση της Λόρας: Τι κατέθεσε η μητέρα της

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ανεστίδης βρίζει χυδαία τον Μητσοτάκη on camera – Άθλιες αισχρότητες (ΒΙΝΤΕΟ)

Το tempo24 στο σημείο της δολοφονίας – «Με σημάδευε μέσα από το αυτοκίνητο και φοβήθηκα» είπε ο δράστης που σκότωσε τον 51χρονο στην Αιτωλοακαρνανία – ΦΩΤΟ