Σήμερα επισημοποιείται ο “πολιτικός γάμος” Λεβέντη-Νικολόπουλου- Θα είναι υποψήφιος στην Αθήνα – Με πούλμαν στην Αθήνα φίλοι του βουλευτή

Επισημοποιείται σήμερα  η εκλογική συνεργασία της Ένωσης Κεντρώων με το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος του οποίου ηγείται ο Νίκος Νικολόπουλος, στην έκτακτη σύνοδο της Κεντρικής Επιτροπής που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Athens Plaza της Αθήνας, προκειμένου να επικυρώσει την συνεργασία, μετά την εισήγηση που θα κάνει ο Νίκος Νικολόπουλος.

Μάλιστα νωρίς το πρωϊ έφυγε από την Πάτρα λεωφορείο με με στελέχη του κόμματος του Νίκου Νικολόπουλου, αλλά και στελεχών και υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της δημοτικής του παράταξης , που κατήλθε στις πρόσφατες εκλογές.

Ο Νίκος Νικολόπουλος στην συνάντηση θα αναλύσει τους λόγους που καθιστούν αναγκαία την σύμπλευση με την Ένωση Κεντρώων.

«Ο τόπος, όσο ποτέ άλλοτε έχει την ανάγκη από ένα χαλινάρι για να αναχαιτίζεται η ασυδοσία του συστήματος και η αλαζονία της οποίας αυτοδύναμης εξουσίας», πρόκειται να πει στα μέλη της Κ.Ε. του Χριστιανοδημοκρατικό Κόμματος Ελλάδος, ο Αχαιός Βουλευτής.

Σήμερα επισημοποιείται ο "πολιτικός γάμος" Λεβέντη-Νικολόπουλου- Θα είναι υποψήφιος στην Αθήνα - Με πούλμαν στην Αθήνα φίλοι του βουλευτή

Να σημειωθεί ότι ο Νίκος  Νικολόπουλος θα θέσει υποψηφιότητα στην Αθήνα. 

 

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε