Σία Αναγνωστοπούλου: Πρέπει να φύγουν από το τραπέζι οι διαγραφές – Θα ψηφίσω αρνητικά στην Κεντρική Επιτροπή

06/11/2023 | 11:26

 

Την διαφωνία της με τις διαγράφες που έχει ζητήσει ο Στέφανος Κασσελάκης εξέφρασε πέντε ημέρες πριν την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ η βουλευτής, Σία Αναγνωστοπούλου.

Όπως εξήγησε μιλώντας στον ΣΚΑΪ «είμαι κατά των διαγραφών. Ένας από τους όρους της ενότητας είναι τα όργανα να λειτουργήσουν κανονικά, να μην γίνει η Κεντρική Επιτορπή πεδίο διαμάχης. Πρέπει να φύγουν από το τραπέζι οι διαγραφές».

«Ο πρόεδρος και ο κάθε πρόεδρος έχει ένα καταστατικό στο οποίο υπόκεινται οι πάντες. Έχουμε την επιτροπή δεοντολογίας. Οτιδήποτε αποφασίσει η Κενρική Επιτροπή είναι γνωμοδοτικός ο ρόλος της. Ας τοποθετηθούμε ο καθένας και η κάθε μια με αίσθημα ευθύνης» πρόσθεσε η κυρία Αναγνωστοπούλου.

Στο πλαίσιο αυτό ξεκαθάρισε ότι «αν κληθούμε να ψηφίσουμε, εγώ θα ψηφίσω αρνητικά. Οι διαγραφές σε ένα κόμμα που περνάει αναταράξεις και βρίσκεται στον φαύλο κύκλο της ήττας δεν βοηθάνε».

Απαντώντας, δε, στην Θεοδώρα Τζάκρη χωρίς να την κατονομάζει, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε «επειδή ακούω ορισμένους να ζητούν διαγραφές “εδώ και τώρα” λέω ότι πυγμή και κύρος ενός προόεδρου είναι και να αποφεύγει τις διαγραφές».

«Διαφωνώ με το ύφος και τον τρόπο κριτικής και ειδικά από τα τηλεοπτικά μέσα. Δεν συμφωνώ με κανέναν είτε από τη μια είτε από την άλλη που παίρνει σβάρνα τα κανάλια με ύφος που δεν μου ταιριάζει εμένα. Με αυτό το ήθος και το ύφος και το κούνημα του δαχτύλου και τα “διώχτους, φτιάξτους” χωρίς δισταμό δεν συμφωνώ» πρόσθεσε η Σία Αναγνωστόπουλου.

«Διαγραφές δεν είναι στην κουλτούρα του κόμματος. Ακόμα και όταν είχε τεθεί θέμα Πολλλάκη ο Φίλης είχε διαφωνήσει» υπενθύμισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

https://www.protothema.gr/

Μουκίδης σε Γιώργο Λιάγκα: «Χρωστάς συγγνώμη» – Η κόντρα στον «αέρα» για την Κλαυδία 

Aγριογούρουνο “έκοβε” βόλτες στον Διόνυσο!

Ο εθνικιστής Σιμιόν ζητά να ακυρωθούν οι προεδρικές εκλογές στη Ρουμανία – Καταγγέλλει νοθεία

Συγκλονίζει ο Ροντινέι: Είχα χάσει την οικογένειά μου έως τα 10 μου – Η μαμά μου έλεγε να δίνω χαρά στον κόσμο

Πήρε το «οκ» από το ιατρικό επιτελείο της Σίτι για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ο Ρόδρι!

Υπουργείο Δικαιοσύνης: Στο τέλος οδεύει η εκκρεμότητα 50.000 ψηφιακών πιστοποιητικών στο Πρωτοδικείο Αθηνών

Κρούσμα της νόσου των «τρελών αγελάδων» στη Βρετανία

Η Εριέττα Κούρκουλου αποκάλυψε ότι οι πρώην της είχαν πρόβλημα με την οικονομική της επιφάνεια