Σία Αναγνωστοπούλου: «Ιστορικό έγκλημα ο Κασσελάκης»

18/03/2025 | 10:08

Η βουλευτής Αχαΐας της Νέας Αριστεράς Σία Αναγνωστοπούλου που μίλησε για το βιβλίο του Γιάννη Μπαλάφα χθες,  έβαλε για πρώτη φορά δημοσίως δυο κομβικά ζητήματα.

Τη διεύρυνση του 2022 με το Συνέδριο που άνοιξε τις πύλες του ΣΥΡΙΖΑ ανεξέλεγκτα όπως ουσιαστικά υπονόησε αλλά και στη μεγάλη πληγή που άνοιξε στο σώμα της Αριστεράς η εκλογή Κασσελάκη.

«Η ήττα μας οδήγησε σε ένα ιστορικό έγκλημα. Η ανάδειξη του Κασσελάκη ήταν ένα ιστορικό έγκλημα» είπε χαρακτηριστικά η κα Αναγνωστοπούλου βάζοντας όπως είπε από την αρχή της ομιλίας για πρώτη φορά σε ανθρώπινο επίπεδο το ζήτημα που πλήγωσε το ΣΥΡΙΖΑ.

Τραγωδία στην Πάτρα: Αυτή είναι η 45χρονη που έχασε την ζωή της στο τροχαίο στην Οβρυά

Πάτρα: Τραγική κατάληξη για τον 44χρονο που χάθηκε στις εκβολές του Γλαύκου ενώ ψάρευε – Ποιος είναι ο άτυχος άνδρας

Αχαΐα: Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε ανήλικους-Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας-Νοσηλεύονται σε σοκ

Πάτρα: Τραγωδία τα ξημερώματα στην Οβρυά – 45χρονη νεκρή σε τροχαίο ΦΩΤΟ

Το Πατρινό Καρναβάλι 2026 πέρασε στην ιστορία – Φαντασμαγορική η Τελετή Λήξης, ραντεβού το 2027! (ΦΩΤΟ)

Πατρινό Καρναβάλι 2026 – Νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση: Ένα ατέλειωτο πεδίο χαράς, εξωστρέφειας και γιορτής! ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Καρναβαλικός «πυρετός» συνεπήρε Πατρινούς και επισκέπτες στη Μεγάλη Παρέλαση της Κυριακής (ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ)

Πάτρα: “Πέσιμο” της ΑΑΔΕ για παράνομη πώληση καρναβαλικών στολών – Σφράγισαν κατάστημα (ΦΩΤΟ)