Σε βάθος τεσσάρων μέτρων έπεσε το αυτοκίνητο της 29χρονης από το Αγρίνιο – Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου η σορός της για νεκροψία

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Αμφιλοχίας, από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής για την εξαφάνιση 29χρονης, η οποία είχε αναχωρήσει με το όχημα της απογευματινές ώρες της 25/06/2016, από περιοχή «ΝΙΚΙΑΝΑ» Λευκάδας για Αγρίνιο και έκτοτε αγνοείτο.

Λίγο αργότερα ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Αμφιλοχίας για τον εντοπισμό Ι.Χ.Ε. οχήματος με τα χαρακτηριστικά του ανωτέρω οχήματος, εντός της θάλασσας σε βάθος τεσσάρων (04) μέτρων περίπου στη θαλάσσια περιοχή «ΣΠΑΡΤΟ» Αμφιλοχίας (6ο χιλ. Ε.Ο. ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ – ΒΟΝΙΤΣΑΣ).

Άμεσα στην περιοχή έσπευσε προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ με τη συνδρομή ιδιώτη δύτη εντοπίστηκε και ανασύρθηκε μέσα από το όχημα η 29χρονη χωρίς τις αισθήσεις της.

Η ανωτέρω μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Αμφιλοχίας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Από ιδιώτη δύτη έγινε έλεγχος της ευρύτερης θαλάσσιας περιοχής για την ύπαρξη πιθανών αγνοούμενων ατόμων με αρνητικά αποτελέσματα, ενώ με τη συνδρομή ιδιωτικού γερανού ανελκύστηκε από τη θάλασσα το προαναφερόμενο όχημα.
Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Αμφιλοχίας του Λιμεναρχείου Πρέβεζας.

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!