Σε ταβέρνα της Θεσσαλονίκης ο Κώστας Καραμανλής

17/09/2017 | 10:03

Με βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και εκλεγμένους της αυτοδιοίκησης δείπνησε χθες το βράδυ ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής σε ταβέρνα στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης.

Την πρωτοβουλία για το δείπνο ανέλαβε ο δήμαρχος Χαλκηδόνας Γιάννης Τσουκνιδάς και συμμετείχαν οι βουλευτές της Β’ Θεσσαλονίκης Θεόδωρος Καράογλου, Σάββας Αναστασιάδης, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων και δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, δήμαρχοι από τη δυτική πλευρά του νομού Θεσσαλονίκης και ο πρώην πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της Ν.Δ στο νομό Βάκης Φραντζής.


 

Με τη συμμετοχή δεκάδων παιδιών  η καλοκαιρινή γιορτή του ΚΔΑΠΑμεΑ «ΚΟΜΑΙΘΩ» – ΦΩΤΟ

Γρ. Αλεξόπουλος: Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παραλύσει τον Δήμο μας και να παίζει παιχνίδια στις πλάτες των συνδημοτών μας

Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας: Ξεκινά στις 15 Ιουνίου το 4ο Διεθνές Χορευτικό Αντάμωμα

Μαρία Σάκκαρη – Ανούκ Κόβερμανς 2-0: Πρεμιέρα με νίκη για την Ελληνίδα τενίστρια στο Libema Open

Ηλικίας 14-16 ετών τα παιδιά που ανασύρθηκαν από τον ποταμό Άραχθο 

Παύλος Χαϊκάλης για Πέτρο Φιλιππίδη: «Ήταν πασίγνωστο ότι με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους είχαν σχέση»

Νέες εντάξεις στο ΕΣΠΑ για παρεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης νοσοκομείων, ύψους 27,1 εκατ. ευρώ

Πιερρακάκης: Ξεμπλοκάρουν οι μεταβιβάσεις για όσους είναι σε ρύθμιση