Σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκε ο Χριστόδουλος Ξηρός

10/11/2017 | 22:31

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και με απόλυτη μυστικότητα πραγματοποιήθηκε το πρωί η διακομιδή του Χριστόδουλου Ξηρού στο νοσοκομείο Αφροδισίων και Δερματικών Νόσων στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thestival.gr, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις συμμετείχαν στα μέτρα φρούρησης του φυλακισμένου μέλους της 17 Νοέμβρη.

Η μεταφορά του Χριστόδουλου Ξηρού στο συγκεκριμένο νοσοκομείο έγινε γιατί εκεί βρίσκεται ο γιατρός που τον παρακολουθεί. Ο Χριστόδουλος Ξηρός έμεινε στο Αφροδισίων για περίπου μισή ώρα και στη συνέχεια επέστρεψε στο Κατάστημα Κράτησης.

Καθ’ όλη την παραμονή του Ξηρού στο νοσοκομείο οι αστυνομικές δυνάμεις ήταν επί ποδός και έτοιμες για να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε απειλή.

Πηγή: .thestival.gr

Πάτρα: Ζητείται πωλητής ή ηλεκτρολόγος

Εκλογές στην Αλβανία: Την Τρίτη τα αποτελέσματα – Προβάδισμα Ράμα στα exit poll

Με μόνο ένα κλικ μπορείτε να μάθετε σε ποιον ανήκει η πινακίδα του αυτοκινήτου

Τραμπ: Θα παραλάβει «ιπτάμενο παλάτι» αξίας 400 εκατομμυρίων δολαρίων από το Κατάρ

Καλύτερα οι δυο μας: Το quiet proposing είναι η νέα τάση στους γάμους

Εφημερεύοντα φαρμακεία Πάτρας, Αχαΐας σήμερα Δευτέρα 12 Μαΐου

Συνάντηση Μητσοτάκη – Μελόνι σήμερα στη Ρώμη

Ιατρικός Σύλλογος Πατρών: Προσοχή, σας παραπλανούν με διαφημίσεις – Χρησιμοποιούν φωτογραφίες γιατρών