Σε νέα 24ωρη απεργία στις 17 Ιανουαρίου οι Δάσκαλοι

15/01/2019 | 11:01

Νέα 24ωρη απεργία προκήρυξε η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος για την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου, καλώντας όλους τους εκπαιδευτικούς σε συνέχιση του αγώνα κατά της απόσυρσης του νομοσχεδίου για το σύστημα διορισμών-προσλήψεων μόνιμων και αναπληρωτών. Η απεργία προκηρύχτηκε την ίδια μέρα που πάει προς ψήφιση το νομοσχέδιο.

Η ΟΛΜΕ κήρυξε τρίωρη στάση εργασίας 11:00 – 14:00 για την ΟΛΜΕ με τη δυνατότητα επιπλέον κήρυξης 3ωρης από τις ΕΛΜΕ.

Η χθεσινή πορεία των εκπαιδευτικών στο Σύνταγμα σημαδεύτηκε από επεισόδια και χημικά. Όταν έφτασαν έξω από το κτίριο της Βουλής στο Σύνταγμα οι διαδηλωτές κουνούσαν τις κλούβες στον φραγμό των ΜΑΤ και κάποιοι εξ αυτών έκαψαν ένα ομοίωμα «πτυχίου ανεργίας». Η Αστυνομία προχώρησε σε χρήση δακρυγόνων.

Εμφάνιση αρκούδας στο Άργος Ορεστικό

Το παιχνίδι της 7χρονης στην Καλλιθέα εξελίχθηκε σε τραγωδία – Η νοσηλεύτρια θεία της προσπαθούσε να σταματήσει την αιμορραγία, 40 λεπτά πάλευαν οι γιατροί

Μείωση των επιτοκίων της ΕΚΤ την ερχόμενη εβδομάδα προεξοφλούν τα ομόλογα

Πάτρα: Σύλληψη αλλοδαπού στο λιμάνι

Ο Κήπος των Ηρώων εντάχθηκε στο European Route of Historic Gardens

Πάτρα: Σύσκεψη για την πυρασφάλεια στα καταστήματα εστίασης

Τζ. Μελόνι: «Η Ευρώπη πρέπει να βρει το θάρρος να απαλείψει τους εσωτερικούς δασμούς της»

Πάτρα: Τροχαίο στην Οβρυά (ΦΩΤΟ)