Σε μοναστήρια πέρασε το καλοκαίρι της η Μαρίνα Καλογήρου: «Έζησα αδελφικά μαζί με μοναχές»

18/08/2025 | 18:59

Ένα ξεχωριστό καλοκαίρι πέρασε η Μαρίνα Καλογήρου, επιλέγοντας την ηρεμία μετά το τέλος της σειράς «Τιμωρός», όπου και συμμετείχε.

Η ίδια αποκάλυψε μέσα από ανάρτηση στα social media ότι πέρασε μερικές ημέρες σε δύο μοναστήρια, ζώντας μαζί με μοναχές. Σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρίνα Καλογήρου περιέγραψε το καλοκαίρι της, εξηγώντας πως παράλληλα, έκανε πολύτιμες φιλίες.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός ανάρτησε ένα στιγμιότυπο με την ίδια και στη λεζάντα που συνοδεύει τη δημοσίευσή της, έγραψε: «Το φετινό μου καλοκαίρι ήταν αφιερωμένο στην ιερότητα της γυναικείας φιλίας. Ποτέ ξανά πριν δεν είχα νιώσει μέσα μου όλες τις πτυχές αυτού του θαύματος. Την Παρουσία, τη συμπαράσταση και τη συγγένεια. Την εγγύτητα, τη χαρά και αυτή την αγάπη… Αυτή τη συγχώρεση και την ασφάλεια. Έκανα και δύο καινούργιες πολύτιμες φίλες. Έζησα αδελφικά μαζί με μοναχές σε δύο ευλογημένα, ανθισμένα μοναστήρια. Χάρηκα να κοιτάζω μάτια που αγαπούν, που προσπαθούν, που στηρίζουν».

Η ηθοποιός μοιράστηκε επίσης ένα ιδιαίτερο σχόλιο μιας από τις νέες φίλες της: «Η μία καινούρια μου φίλη μου είπε “Μετά την κόρη μου, το πιό ιερό πράγμα στη ζωή μου είναι η γυναικεία φιλία”. Το ένιωσα μέσα στην καρδιά μου. Δηλαδή το έζησα. Είστε κήποι, είστε στέγη στη βροχή, είστε σιωπή στη φασαρία, είστε όρμος και ξανεμιά, είστε η ειρήνη στον πόλεμο, είστε χαρά στην ασχήμια, είστε σπίτι και κρεβάτι… Είστε η χαρά μου».

protothema.gr

Πάτρα: Αναζητείται στο αυτόφωρο ο συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ που επιτέθηκε στον Π. Ρηγόπουλο – Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζει

Eνταση μετά την πορεία στην Πάτρα – Δημοσιογράφος καταγγέλλει ξυλοδαρμό από συνδικαλιστές (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: «17 χρόνια τον φρόντιζα, δεν μπορώ άλλο»! Τι λέει η μητέρα που εγκατέλειψε το παιδί της με αυτισμό

Πάτρα: Σοβάδες έπεσαν δίπλα από σχολείο – Από θαύμα δεν υπήρξε τραυματισμός μαθητή ΦΩΤΟ

Στο μνημόσυνο για τον Δημήτρη Καλογερόπουλο ο Δημήτρης Παλούμπης

Συνεχίζουν να πέφτουν “βροχή” τα πρόστιμα για κράνη – Πόσα στη Δυτ. Ελλάδα αυτή την εβδομάδα

Απίστευτο περιστατικό στην Πάτρα: Γονείς εγκατέλειψαν τον ανήλικο γιο τους με αυτισμό σε κέντρο φροντίδας – Αναζητούνται από την Αστυνομία

Καθηγήτρια κατέρρευσε σε σχολείο μπροστά στους συναδέλφους της και λίγη ώρα μετά ξεψύχησε