Σε εξέλιξη οι διεργασίες για τη συνάντηση Τραμπ – Ερντογάν

13/04/2025 | 19:11

Οι εργασίες για το χρόνο και τον τόπο της συνάντησης μεταξύ των Προέδρων της Τουρκίας και των ΗΠΑ βρίσκονται σε εξέλιξη, δήλωσε ο Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Χακάν Φιντάν. Είπε επίσης ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, επιθυμεί και θα επισκεφτεί τη Συρία όταν θα πληρούνται οι προϋποθέσεις.

«Δεν έχει οριστικοποιηθεί τίποτα, οι εργασίες μας επί του θέματος συνεχίζονται. Το αν η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην Τουρκία ή στις ΗΠΑ, το πότε θα πραγματοποιηθεί, αυτά είναι θέματα που επί του παρόντος επεξεργάζονται τα Υπουργεία μας», δήλωσε ο Τούρκος ΥΠΕΞ αναφορικά με τη συνάντηση Τραμπ – Ερντογάν.

 

Σε δηλώσεις του προς τους Εκπροσώπους του Τύπου, στο πλαίσιο του Φόρουμ Διπλωματίας της Αττάλειας, ο Χακάν Φιντάν είπε επίσης ότι ο Πρόεδρος Ερντογάν «σκοπεύει γενικά» να επισκεφτεί τη Συρία. «Συνεχίζουμε τις εργασίες μας για το θέμα αυτό. Όταν πληρούνται οι προϋποθέσεις, ο Πρόεδρός μας θα επισκεφτεί τη Συρία», ανέφερε.

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ