Σε εφαρμογή το σύστημα κινήτρων και ανταμοιβής για δημοσίους υπαλλήλους

03/04/2023 | 21:52

Δημοσιεύθηκαν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως οι αποφάσεις (ΦΕΚ 2000 Β / 27-3-2023 και 2132 Β / 3-4-2023). Με αυτές καθορίζεται η διαδικασία εφαρμογής του συστήματος κινήτρων και ανταμοιβής δημοσίων υπαλλήλων.

Στις συγκεκριμένες αποφάσεις ΦΕΚ περιγράφονται τα κριτήρια απονομής ανταμοιβής, ο τρόπος υπολογισμού, καθώς και η διαδικασία καταβολής της σε δημοσίους υπαλλήλους.

Το σύστημα κινήτρων και ανταμοιβής αφορά δημοσίους υπαλλήλους που εργάστηκαν για την υλοποίηση των στόχων των Ετήσιων Σχεδίων Δράσης των Υπουργείων. Επίσης, σε 6.000 δημοσίους υπαλλήλους που εμπλέκονται άμεσα στην υλοποίηση Έργων του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0».

Η εφαρμογή της δράσης είναι πιλοτική και μετά την ολοκλήρωσή της θα αξιολογηθεί, με στόχο να επεκταθεί και σε άλλους στρατηγικούς τομείς του Δημοσίου.

Υπενθυμίζεται ότι το έργο παρουσιάστηκε λεπτομερώς από τον υπουργό Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Θόδωρο Σκυλακάκη στο πρόσφατο Υπουργικό Συμβούλιο.

Οι αποφάσεις (2000 Β / 27-3-2023 και 2132 Β / 3-4-2023) βάσει των οποίων καθορίζεται η διαδικασία εφαρμογής του συστήματος κινήτρων και ανταμοιβής δημοσίων υπαλλήλων.

 

SPORTS
10/05/2025 | 23:24
Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

SPORTS

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»

Όσα πρέπει να ξέρετε για τη στείρωση της γάτας σας – Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία

Κώστας Γενιδούνιας: Ο «βάσιμος λόγος» απόλυσής μου από την Hellenic Train είναι ότι είπα την αλήθεια

Με ελικόπτερο η διάσωση επιβάτη κρουαζερόπλοιου έξω από τη Ρόδο

Εμμανουήλ Καραλής και Αναστασία Μαγαλιού έτοιμοι για το πιο μεγάλο βήμα στη σχέση τους