Σε δημοτικό σχολείο της Αχαΐας οι πρώτες αντιδράσεις για τους σημαιοφόρους και τις κληρώσεις στις παρελάσεις – Φωνές διαμαρτυρίας γονέων – “Μα αυτό το παιδί έχει απαλλαγή και από τον εκκλησιασμό …”

Οι πρώτες αντιδράσεις για τις κληρώσεις σε ότι αφορά τους σημαιοφόρους στις παρελάσεις ξεκίνησαν…στην Αχαΐα.

Συγκεκριμένα φωνές διαμαρτυρίας ακούγονται έντονα σε χωριό της δυτικής Αχαΐας.

Εκεί, σε δημοτικό σχολείο, σύμφωνα με πληροφορίες, για μια από τις δύο παρελάσεις κληρώθηκε μια μαθήτρια της ΣΤ τάξης με αλβανική καταγωγή και ελληνική ιθαγένεια. Όπως μας μετέφεραν στο tempo24.news, η αντίδρασή τους δεν αφορά τόσο την καταγωγή της κοπέλας, ούτε αν πρόκειται άριστη μαθήτρια. Αλλά, ισχυρίζονται ότι το εθνικό σύμβολο της χώρας δεν μπορεί να το σηκώνει μια μαθήτρια η οποία – όπως μας είπαν – έχει πάρει απαλλαγή στο μάθημα των θρησκευτικών και από τον εκκλησιασμό. “Δεν μπορεί ένας άνθρωπος που δεν πιστεύτει στον Σταυρό της σημαίας να την κρατά…”, μεταφέρει γονέας εκφράζοντας τη δυσφορία του. Για την άλλη παρέλαση της 25ης Μαρτίου κληρώθηκε μια μαθήτρια από την περιοχή. Οι γονείς όπως μας σημειώνουν, αν και εκτιμούν ότι θα έπρεπε τη σημαία να σηκώνουν οι άριστοι μαθητές, αν και δεν έχουν κανένα πρόβλημα συνύπαρξης και συμβίωσης με τους αλλοδαπούς, άλλωστε πολλές οικογένειες στηρίζουν τα χωριά με την εργασία τους, παρόλα αυτά, υποστηρίζουν ότι κάποια πράγματα πρέπει να ξεχωρίζουν και να έχουν ιδιαίτερη αντιμετώπιση. 

ΝΕΟΤΕΡΑ: Ένας νεκρός από το τροχαίο στο Λάππα Δυτικής Αχαΐας – Δύο σοβαρά τραυματίες – Μικροεπεισόδια στο σημείο – ΦΩΤΟ

Οι “έξυπνες” κάμερες μπήκαν και στην Πάτρα – Σε ποια σημεία θα μας καταγράφουν

Πάτρα: Άνοιξε η κυκλοφορία στο μπλόκο της Περιμετρικής-Οι αγρότες παρέδωσαν δύο λωρίδες μετά από συμφωνία μα την Αστυνομία-Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Κλειστή η Περιμετρική μέσα στις γιορτές από τους αγρότες – Έπεται κυκλοφοριακή κατάρρευση στην Πάτρα!

Ξεκινάει σήμερα το πρόγραμμα για την παχυσαρκία με 30.000 δικαιούχους – Ποιοι θα λάβουν σήμερα και αύριο SMS

Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε πινακίδα εμπορικού κέντρου (ΦΩΤΟ)

Αγρίνιο: Σμπαράλια έγινε αυτοκίνητο μετά από τροχαίο με εγκλωβισμό του οδηγού (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: “Τρίτωσε” το κακό το βράδυ των Χριστουγέννων! Τροχαίο στην Οβρυά – Στο Νοσοκομείο παιδάκι (ΦΩΤΟ)