Σαράντα ημέρες χωρίς την Αλεξάνδρα

Πέρασαν σαράντα ημέρες από την ημέρα που αναχώρησε για την αιωνιότητα  η Αλεξάνδρα Σαμ, μια γυναίκα που άφησε ανεξίτηλο το πέρασμα της στην Πατραϊκή κοινωνία.

Η απουσία της μεγάλη για τον αγαπημένο της σύζυγο Ανδρέα Κλαυδιανό , με τον οποίο χάραξαν από κοινού την επαγγελματική τους πορεία , δραστηριοποιούμενοι στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας , έχοντας στην ιδιοκτησία τους τον Ραδιοφωνικό Σταθμό  ¨ Μουσική Λάμψη  ¨

 ενώ παράλληλα πρωτοστατούσαν στην διοργάνωση θεατρικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.

Η Αλεξάνδρα έφυγε πολύ  πρόωρα στα 55 της μόλις χρόνια έχοντας δημιουργήσει μια ωραία οικογένεια με 2 υπέροχα παιδιά , τον Άγγελο και την Ειρήνη .

Ήταν άνθρωπος της προσφοράς και της δημιουργίας αφήνοντας έντονο το στίγμα της στα πολιτιστικά δρόμενα της πόλης μας , με μεγάλες και αξιόλογες θεατρικές παραστάσεις , καθώς και μουσικές συναυλίες με ονόματα μεγάλου βεληνεκούς στον καλλιτεχνικό χώρο .

Όλοι έχουν να πουν έναν Καλό Λόγο για την Αλεξάνδρα , μια Γυναίκα Δυναμική , Δραστήρια , Με Ζωντάνια , Ευγένεια , Ήθος και Πάντα με ένα Λαμπερό Χαμόγελο .

Αφιερωμένη στη δουλεία της και στην οικογένεια της , ενώ  παράλληλα προσέφερε την βοήθεια της ανιδιοτελώς στην ενορία της για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες των συνάνθρωπων μας .

Το Προσεχές Σάββατο στις 9:00 το πρωί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στην Παραλία Πατρών

Συγγενείς , φίλοι και γνωστοί θα τιμήσουν την μνήμη της και θα προσευχηθούν για την Ανάπαυση της Ψυχής της .

Ολοκληρώθηκε το Διεθνές Συνέδριο στο ΕΑΠ για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος:

Αποβολή για Φουρνιέ: Έδειξε τα γεννητικά του όργανά στους οπαδούς του Παναθηναϊκού – Ένσταση Ολυμπιακού

Πάτρα: Σφοδρή μετωπική σύγκρουση στον κόμβο του Ρίου (ΦΩΤΟ)

Ολυμπιακός για τίτλο, κυριάρχησε ξανά επί της ΑΕΚ και έκανε το 2-0 στους τελικούς!

Παραιτήθηκε από γραμματέας της ΝΔ η Μαρία Συρεγγέλα – Φαβορί ο Σκρέκας

Oι ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων Ιουλίου

Πρόστιμο στον Ολυμπιακό για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ

Πάτρα: Οι επόμενες εκδηλώσεις της Εταιρείας Γηριατρικής & Γεροντολογίας