Σάμος: Με κάβουρα σκότωσε τον πατέρα της η 49χρονη – Αποκαλυπτικές μαρτυρίες για το φονικό

04/05/2024 | 18:32

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της οικογενειακής τραγωδίας που σημειώθηκε το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου (04.05.2024) στη Σάμο όπου μια 49χρονη σκότωσε τον πατέρα της.

Συγκεκριμένα λίγο μετά τις 9 το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου η γυναίκα ειδοποίησε την αστυνομία της Σάμου για την αποτρόπαια πράξη της. «Ελάτε, σκότωσα τον πατέρα μου», τους είπε χαρακτηριστικά.

Το φονικό έγινε στην περιοχή πίσω από τον Άγιο Νικόλαο στο Βαθύ της Σάμου και η 49χρονη σκότωσε τον πατέρα της με έναν κάβουρα. Τα τραύματα που του προκάλεσε με το μεταλλικό εργαλείο στάθηκαν μοιραία για τη ζωή του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά το παρελθόν η 49χρονη αντιμετώπιζε ψυχολογικά  προβλήματα και είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.

Ζούσε μεταξύ Αθήνας και Σάμου και δεν ήταν λίγες οι φορές που ζητούσε χρήματα από τον πατέρα της.

«Ήταν ένας φιλήσυχος άνθρωπος» λέει ένας γείτονας για τον 70χρονο που έφυγε από τη ζωή από τα χέρια της κόρης του.

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στην Πάτρα: Αυτή είναι η 45χρονη που έχασε την ζωή της στο τροχαίο στην Οβρυά

Πάτρα: Τραγική κατάληξη για τον 44χρονο που χάθηκε στις εκβολές του Γλαύκου ενώ ψάρευε – Ποιος είναι ο άτυχος άνδρας

Αχαΐα: Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε ανήλικους-Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας-Νοσηλεύονται σε σοκ

Πάτρα: Τραγωδία τα ξημερώματα στην Οβρυά – 45χρονη νεκρή σε τροχαίο ΦΩΤΟ

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Το Πατρινό Καρναβάλι 2026 πέρασε στην ιστορία – Φαντασμαγορική η Τελετή Λήξης, ραντεβού το 2027! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό 44χρονου που αγνοείται στις εκβολές του ποταμού Γλαύκου – Είχε πάει για ψάρεμα (ΦΩΤΟ)