Σαμ Φέντερ: Θαυμαστής του τρέχει από το Λιντς στο Λονδίνο για να παρακολουθήσει συναυλία του

01/06/2025 | 13:11

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να ταξιδέψει κανείς σε μια συναυλία, αλλά το πιθανότερο είναι ότι οι περισσότεροι μουσικόφιλοι δεν έχουν σκεφτεί έναν υπερμαραθώνιο.

Ο 34χρονος Άντι Χόμπσον σχεδιάζει να φτάσει στο London Stadium την επόμενη Παρασκευή. Τρέχει από την πατρίδα του, το Λιντς, στο Λονδίνο για να δει τον Σαμ Φέντερ σε συναυλία.

Το ταξίδι του ξεκίννησε από το Brudenell Social Club το Σάββατο και θα ολοκληρωθεί στις 6 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Πάρκο στο ανατολικό Λονδίνο, όπου θα εμφανιστεί ο Σαμ Φέντερ.

Το ταξίδι των 407 χιλιομέτρων θα είναι για την υποστήριξη του Music Venue Trust, της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης που υλοποιεί δράσεις για την προστασία μουσικών χώρων σε τοπικό επίπεδο στο Ηνωμένο Βασίλειο, και στην οποία ο Άντι Χόμπσον πιστεύει ότι «οφείλει τη ζωή του» κατά τη διάρκεια των προβλημάτων που αντιμετώπιζε με την ψυχική του υγεία, σύμφωνα με το BBC:

Ο Άντι Χόμπσον, ο οποίος εργάζεται στις υπηρεσίες πρώτων βοηθειών, δεν σχεδίαζε αρχικά τον μαραθώνιο για τη συγκέντρωση οικονομικής βοήθειας, όταν αγόρασε εισιτήριο για να δει τον Σαμ Φέντερ στη συναυλία στο Λονδίνο, στο πλαίσιο της περιοδείας του People Watching.

«Αγόρασα το εισιτήριο και αμέσως άρχισα να αναρωτιέμαι αν μπορώ να τρέξω από το Λιντς στο Λονδίνο» εξήγησε.

Ο Άντι χρησιμοποιεί την πρόκληση για να συγκεντρώσει χρήματα για μουσικούς χώρους σε πόλεις της Αγγλίας που φιλοξενούν καλλιτέχνες και αποτελούν χώρους ψυχαγωγίας των κατοίκων.

«Μου άρεσε να πηγαίνω σε μουσικούς χώρους, ειδικά σε μικρούς ανεξάρτητους, όταν αντιμετώπιζα προβλήματα ψυχικής υγείας» είπε. Ήξερα ότι θα πήγαινα σε αυτά τα μέρη και θα ένιωθα ότι ανήκω σε μία κοινότητα, γι’ αυτό ήθελα να διοργανώσω μια εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων για να βοηθήσω αυτόν τον τομέα, συμπλήρωσε.

Ο Άγγλος τραγουδιστής-τραγουδοποιός Σαμ Φέντερ θα δωρίσει 1 λίρα από κάθε εισιτήριο που πωλείται στις συναυλίες του στο Ηνωμένο Βασίλειο στο Music Venue Trust, κίνηση που «ενίσχυσε» την απόφαση του Άντι Χόμπσον.

zougla

Έρχεται η “Τρελή Ολυμπιάδα 2025”

Είναι… απλησίαστες οι τιμές στα luxury brands; Δείτε γιατί

Βιταμίνη D: Ένας φυσικός σύμμαχος για το δέρμα μας

Εύκολο γλυκό με μπανάνες

Δέσποινα Μοιραράκη: Συγκινεί για την επέτειο γάμου με τον αδικοχαμένο σύζυγό της, Γιάννη Κοντούλη

Γιατί δεν πρέπει να νιώθετε τύψεις που στειρώνετε τη γάτα σας

Δέσποινα Καμπούρη: «Είναι άχαρο και άβολο να ακούγεται ότι δεν θα συνεχίσω στην εκπομπή»

Κύκλωμα παράνομων συνταγογραφήσεων: Προφυλακίστηκαν ένας γιατρός και ένας φαρμακοποιός – Ελεύθεροι οι άλλοι πέντε