Σ. Φάμελλος: Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να υπακούσει στο μήνυμα των πολιτών και να παραιτηθεί

01/03/2025 | 22:27

Με βασικό μήνυμα «Δεν πάει άλλο» ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχολιάζει τα χθεσινά συλλαλητήρια που έγιναν για τη συμπλήρωση δύο χρόνων από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη αναφέροντας ότι «η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης οφείλουν να υπακούσουν στο πάνδημο μήνυμα των πολιτών και να παραιτηθούν άμεσα».

Σύμφωνα με τον κ. Φάμελλο «24 ώρες μετά τις ιστορικές κινητοποιήσεις σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, μάταια ανέμεναν οι Έλληνες και οι Ελληνίδες ότι ο κ. Μητσοτάκης θα αναλάμβανε τις ευθύνες του για το έγκλημα των Τεμπών και το σχέδιο συγκάλυψης. Υποτιμά τη φωνή του λαού. Ακόμα ένα πρόβλημα Δημοκρατίας στη χώρα μας».

Και καταλήγει επισημαίνοντας: «Ο λαός χθες απαίτησε Δικαιοσύνη, Αλήθεια και Ασφάλεια. Αγαθά τα οποία η κυβέρνηση της ΝΔ ούτε μπορεί, ούτε θέλει να προσφέρει».

ertnews.gr

Τραγωδία στην Πάτρα: Αυτή είναι η 45χρονη που έχασε την ζωή της στο τροχαίο στην Οβρυά

Πάτρα: Τραγωδία τα ξημερώματα στην Οβρυά – 45χρονη νεκρή σε τροχαίο ΦΩΤΟ

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Το Πατρινό Καρναβάλι 2026 πέρασε στην ιστορία – Φαντασμαγορική η Τελετή Λήξης, ραντεβού το 2027! (ΦΩΤΟ)

Καρναβαλικός «πυρετός» συνεπήρε Πατρινούς και επισκέπτες στη Μεγάλη Παρέλαση της Κυριακής (ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ)

Ο πιο δύσκολος αγώνας για τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – «Ελπίζω πως θα αντέξω»

Πάτρα: Χαμός σε σχολική εκδρομή – Επιτέθηκαν σε μαθήτρια και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα – Άγρια επίθεση από μέλη καρναβαλικού πληρώματος σε δύο νεαρά άτομα, τους έστειλαν στο νοσοκομείο