Ροζίτα Σώκου: «Εμένα και να με πάρει, τι να με κάνει;»

06/04/2020 | 08:26

 

Η γνωστή δημοσιογράφος που σήμερα είναι 97 ετών βρίσκεται κλεισμένη στο σπίτι της και μιλώντας στην εφημερίδα Espresso περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο βιώνει η ίδια αυτή την κατάσταση.

«Άντε καλέ που θα φοβηθώ τον κορωνοϊό. Εμένα και να με πάρει, τι να με κάνει; Άλλωστε, από τους παλιούς μόνο εγώ και ο Ζάχος Χατζηφωτίου έχουμε μείνει. Εκείνος, μάλιστα, ανανεώνει κάθε τόσο το δίπλωμά του και οδηγεί κιόλας.

Εγώ είμαι κλεισμένη εδώ και μερικά χρόνια σπίτι μου, λόγω των κινητικών προβλημάτων που έχω. Για μένα, ωστόσο, είναι πρόβλημα μόνο ότι πρέπει να έρχονται οι δικοί μου άνθρωποι να με βλέπουν, και αυτοί φοβούνται. Εγώ, προς το παρόν, στην υγεία μου είμαι φαινόμενο. Δεν έχω απολύτως τίποτα. Τώρα λένε στους νέους να κλειστούν σπίτια τους.

Από μία μεριά είναι καλό αυτό. Νομίζω ο κόσμος γύρισε στις πραγματικές ανθρώπινες αξίες. Νομίζω όταν είσαι κλεισμένος μέσα σε τέσσερις τοίχους αντιλαμβάνεσαι καλύτερα όσα έχεις όταν είσαι εντελώς ελεύθερος, αλλά δεν τους δίνεις σημασία. Εγώ τον θάνατο, σου έχω ξαναπεί, δεν τον φοβάμαι. Ούτε τη διαδικασία», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ροζίτα Σώκου.

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ