Ρουί Βιτόρια: «Δεν μας φοβίζει, αλλά μας δίνει κίνητρο η δυναμικότητα της Σαχτάρ»

13/08/2025 | 23:40

Την πεποίθηση πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να παρουσιαστεί καλύτερος στη ρεβάνς με τη Σαχτάρ στην Κρακοβία εξέφρασε ο Ρουί Βιτόρια στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της ρεβάνς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

«Χαίρομαι να βλέπω ομάδες που έχουν ξεκάθαρο μοντέλο παιχνιδιού και φιλοσοφία σαν την δική μας. Θέλουμε να παίξουμε ένα επιθετικό ποδόσφαιρο ανεξαρτήτως την δυναμικότητα του αντιπάλου. Είναι κάποιες φορές βέβαια που ο αντίπαλος σε περιορίζει. Για την δυναμικότητα του αντιπάλου έχω πει πολλές φορές πως είναι ίσως η καλύτερη ομάδα της φάσης αυτής. Αυτό δεν μας φοβίζει, αλλά μας δίνει ώθηση και κίνητρο. Έχουμε ήδη αναλύσει τον αγώνα. Έχουμε κάποια πράγματα που θέλουμε να διορθώσουμε και πιστεύουμε πως αύριο θα τα πάμε ακόμα καλύτερα», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός.

sport-fm.gr

Πάτρα: Θρήνος για την Αγγελική Γεωργοπούλου

Πάτρα: Απίστευτες εικόνες στον Λυκοχορό με το βουνό να ολισθαίνει- “Φύγετε από το σπίτι, κινδυνεύετε” ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για το θάνατο του 19χρονου Γεωργίου Γαλάνη

Πάτρα: Έφοδος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε σπίτι γνωστού συνταξιούχου γιατρού – Βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας

Banana soft cookies χωρίς ζάχαρη

Πάτρα: Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε ομάδα νεαρών πριν γεμίσουν την πόλη με ναρκωτικά – Τι λέει η Αστυνομία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: 25χρονος φοιτητής έκοψε τις φλέβες του στην Εστία του Πανεπιστημίου

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία της Κατερίνας Βεναρδάκη