Ρωσίδα καλλονή καταγγέλλει: «Ο Πούτιν προσπάθησε να με δηλητηριάσει με ποντικοφάρμακο!»

19/09/2018 | 08:31

Πεπεισμένη ότι το Κρεμλίνο τη θέλει νεκρή είναι μια 30χρονη Ρωσίδα καλλονή, η οποία αρρώστησε μαζί με τον άνδρα της μετά από ένα δείπνο που απόλαυσαν σε εστιατόριο του Σάλσμπερι, την περασμένη εβδομάδα.

Η Άνα Σαπίρο και ο 42χρονος σύζυγός της, Άλεξ Κινγκ πήγαν να φάνε στο εστιατόριο Prezzo το βράδυ της Κυριακής. Όπως η ίδια καταγγέλλει, αφού κατανάλωσαν το φαγητό τους, ο άνδρας της αισθάνθηκε άσχημα και πήγε στην τουαλέτα. Μετά από ένα τέταρτο πήγε κι εκείνη ανήσυχη να τον βρει, και τον αντίκρισε πεσμένο στο πάτωμα «να βγάζει αφρούς από το στόμα». Λίγα λεπτά αργότερα, αισθάνθηκε και η ίδια να χάνεται το έδαφος κάτω από τα πόδια της, και κατέρρευσε.

Ρωσίδα καλλονή καταγγέλλει: «Ο Πούτιν προσπάθησε να με δηλητηριάσει με ποντικοφάρμακο!»

Ο 42χρονος παραμένει στο νοσοκομείο σε αρκετά σοβαρή κατάσταση, αφού υπάρχουν φόβοι ότι το δηλητήριο με στρυχνίνη που κατανάλωσε έχει επηρεάσει ζωτικά του όργανα. Η ίδια η 30χρονη πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, ενώ το γεγονός ότι δεν υπέστη ανεπανόρθωτη ζημιά οφείλεται καθαρά στο ότι έφαγε πολύ μικρότερη μερίδα από τον άνδρα της. 

Το περιστατικό της περασμένης Κυριακής έθεσε σε επιφυλακή τις Αρχές του Σάλσμπερι για δεύτερη φορά μέσα στους τελευταίους μήνες. Πηγές από τις βρετανικές δυνάμεις ασφαλείας υποψιάζονται ότι πρόκειται για μία ακόμα επίθεση με χημικά όπλα στην πόλη, μετά την δηλητηρίαση των Σκριπάλ τον περασμένο Μάρτιο. 

Η Άνα Σαπίρο, part time μοντέλο από τη Ρωσία, έλαβε την υπηκοότητα του Ισραήλ το 2006, ενάντια στις επιθυμίες των γονιών της. Η εντυπωσιακή ξανθιά καλλονή μετακόμισε στο Λονδίνο το 2008. Εκεί γνώρισε τον κ. Κινγκ, τον οποίο και παντρεύτηκε τον περασμένο μήνα. Η ίδια πιστεύει ακράδαντα ότι οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες την θεωρούν κατάσκοπο, και ότι η αυτή η εσφαλμένη εικόνα βρίσκεται πίσω από τη δηλητηρίαση της ίδιας και του άνδρα της. 

«Αποκήρυξα δημόσια τον Πούτι και την χώρα της οικογένειάς μου. Είμαι πρώην Ρωσίδα πολίτης. Ο μπαμπας μου ήταν στρατηγός στον ρωσικό στρατό», ανέφερε στη Sun η 30χρονη, λέγοντας ότι το τελευταίο διάστημα είχε δεχθεί απειλές ενάντια στη ζωή της από άτομο που ισχυριζόταν ότι ήταν ο πατέρας της.

Πάτρα: Αναζητείται στο αυτόφωρο ο συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ που επιτέθηκε στον Π. Ρηγόπουλο – Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζει

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής Γιάννης Πανίτσας σε ηλικία 55 ετών

Μεσσηνία: Τα «καλά παιδιά» που έγιναν δολοφόνοι – Ποιοι είναι οι δύο 22χρονοι που συνελήφθησαν για το έγκλημα στο κάμπινγκ

Απίστευτο περιστατικό: Το τζατζίκι σε εστιατόριο έστειλε Πατρινούς στο νοσοκομείο – Σφραγίστηκε η επιχείρηση

Πάτρα: Ο 17χρονος με αυτισμό που τον “παράτησαν” οι γονείς του θα μεταφερθεί σε ειδική δομή – Το μήνυμα που στέλνει

Πάτρα-Μέτρα για το κυκλοφοριακό: Μονοδρομήσεις σε Ακρωτηρίου και Γ. Παπανδρέου – Mini bus στο ιστορικό κέντρο, ανακοίνωσε ο Δήμος

Οι Πατρινοί αποχαιρετούν στο διαδίκτυο τον τραγουδιστή Γιάννη Πανίτσα που “έφυγε” στα 55 του

Αχαΐα: Γυναίκα αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει δύο φορές – Κατανάλωσε χάπια και μετά έπεσε από παράθυρο νοσοκομείου!