Ρωσία: Βίντεο – σοκ με λεωφορείο που προσέκρουσε σε σταθμό διοδίων

06/08/2025 | 07:07

Ένα σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στη Ρωσία, όταν λεωφορείο με επιβάτες προσέκρουσε σε σταθμό διοδίων σε αυτοκινητόδρομο που συνδέει το Λουγκάνσκ με τη Μόσχα.

Στο όχημα επέβαιναν 48 άτομα, ανάμεσά τους και πέντε παιδιά. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν 39 επιβάτες, ενώ πέντε νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή του δυστυχήματος, η οποία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης. Ο οδηγός φαίνεται να χάνει τον έλεγχο, με αποτέλεσμα το λεωφορείο να προσκρούσει πλαγιομετωπικά στον σταθμό των διοδίων και στη συνέχεια να ανατραπεί.

Σύμφωνα με τα πλάνα, στην περιοχή επικρατούσε πυκνή ομίχλη, ενώ οι τοπικές αρχές διεξάγουν έρευνα για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

ΣΟΚ: 21χρονος κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Θρήνος στην Εγλυκάδα Πατρών

Πάτρα: Βρέθηκε νεκρός έξω από το σπίτι του – Τι “βλέπει” η ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Πέθανε ο δολοφόνος της Κωνσταντίνας Κουλούρη και της Ρεγγίνας Παπανδρέου

Σοκ στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή την ώρα του ρεπορτάζ ο κάμεραμαν του ΑΝΤ1 Γιώργος Παυλάκης

Αχαΐα: «Έφυγε» αιφνίδια στα 51 του χρόνια ο γιατρός Αιμίλιος Τζούδας

Πάτρα: Σημάδεψε οδηγό με πιστόλι στη μέση του δρόμου – Ολόκληρο οπλοστάσιο στο σπίτι του

Πάτρα: “Φως” στα αίτια θανάτου του 21χρονου στην Εγλυκάδα, που κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Σήμερα η νεκροψία

Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στην Πάτρα