Ρωσία: Τα θύματα της αεροπορικής τραγωδίας – Μεταξύ τους ένα 5χρονο κορίτσι

12/02/2018 | 08:07

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν στα διεθνή Μέσα οι φωτογραφίες των θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας που σημειώθηκε στη Ρωσία. Μεταξύ αυτών βρίσκεται ένα 5χρονο κορίτσι.

Το πεντάχρονο κοριτσάκι ονομάζονταν Νεντέζντα Κράσοβα και ταξίδευε μαζί με την 32 χρονη μητέρα.

Όπως και πολλοί από τους επιβάτες του αεροσκάφους, η Νεντέζντα και η μητέρα της είχαν καταγωγή από το Ορσκ, μία περιοχή του Όρενμπουργκ.

Ανάμεσα στους νεκρούς που έχουν μέχρι στιγμής ταυτοποιηθεί βρίσκεται ο 12χρονος Εβγκένι Λιβάνοφ, ο 17χρονος Ίλια Πολετάγιεφ, η 28χρονη Ουλιάνα Σον, η 25χρονη Κρισκέντια Αλεξένκο και η 53χρονη γιατρός, Λουνμίλα Κοβτσούγκα. 

Όσον αφορά τα μέλη του πληρώματος, στο δυστύχημα έχασαν τη ζωή τους οι αεροσυνοδοί Aναστασία Σλαβίνσκαγια, 29 ετών και η Βικτόρια Κοβάλ 21 αλλά και ο συγκυβερνήτης, ο 34χρονος Σεργκέι Γκαμπαριάν.

Κομνηνός: «Το BCL θα συνεχίσει να αναπτύσσεται, επιτρέπουμε στις ομάδες να ονειρεύονται»

Με όσους θέλουν και μπορούν

Φάμελλος: “Το καθεστώς Μητσοτάκη πρέπει να φύγει”

Φωτιά σε υπόγειο πολυκατοικίας

Πάτρα: Τον Ιούνιο η δίκη γυναίκας που κατηγορείται για αδίκημα προ 25ετίας!

Κονσεϊσάο για το μέλλον του: «Την κατάλληλη στιγμή, θα μιλήσω»

Τραμπ: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι Ινδία και Πακιστάν συμφώνησαν σε κατάπαυση του πυρός»

ΠΑΟΚ: Χειρουργήθηκε στη Γαλλία ο Τσιφτσής