Συναγερμός έχει σημάνει στη Ρωσία, καθώς ένα αεροπλάνο με 50 επιβαίνοντες που είχε χάσει την επαφή με τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας τελικά συνετρίβη.
Πρόκειται για το επιβατικό αεροπλάνο An-24 της αεροπορικής εταιρείας Angara, το οποίο σύμφωνα με τα πρακτορεία ειδήσεων Interfax και SHOT, κατευθυνόταν προς την πόλη Τίντα στην περιοχή Αμούρ της Ρωσίας που συνορεύει με την Κίνα.
Η υπηρεσία Τύπου του ρωσικού Υπουργείου Εκτάκτων Αναγκών μιλώντας στο TASS ανέφερε ότι βρέθηκε το σημείο συντριβής του επιβατικού αεροσκάφους An-24 στην περιοχή Αμούρ.
«Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων έρευνας, το ελικόπτερο Mi-8 της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Αερομεταφορών ανακάλυψε την άτρακτο του αεροπλάνου, η οποία φλέγεται. Οι διασώστες συνεχίζουν να προχωρούν στον τόπο του συμβάντος», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Το Κέντρο Πολιτικής Άμυνας και Ασφάλειας του Αμούρ ανέφερε ότι τα συντρίμμια του An-24 βρέθηκαν σε πλαγιά βουνού 16 χλμ. από την Τίντα.