Ρωσία: 763 νεκροί από κορονοϊό το τελευταίο 24ωρο

09/01/2022 | 14:56

Ο κορονοϊός είναι ασταμάτητος στη Ρωσία και με τους νεκρούς να είναι εκατοντάδες το τελευταίο 24ωρο.

Συγκεκριμένα σε 763 ανέρχονται οι θάνατοι που καταγράφηκαν από κορονοϊό στη Ρωσία, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρμόδιες αρχές.

Τα νέα κρούσματα του κορονοϊού που καταγράφηκαν στη χώρα το 24ωρο που πέρασε ανέρχονται σε 16.246, σύμφωνα με τις ρωσικές αρχές, έναντι 16.568 που είχαν καταγραφεί την προηγούμενη ημέρα.

Πάτρα: Θρήνος για την Αγγελική Γεωργοπούλου

Πάτρα: Απίστευτες εικόνες στον Λυκοχορό με το βουνό να ολισθαίνει- “Φύγετε από το σπίτι, κινδυνεύετε” ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για το θάνατο του 19χρονου Γεωργίου Γαλάνη

Πάτρα: Έφοδος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε σπίτι γνωστού συνταξιούχου γιατρού – Βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας

Banana soft cookies χωρίς ζάχαρη

Πάτρα: Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε ομάδα νεαρών πριν γεμίσουν την πόλη με ναρκωτικά – Τι λέει η Αστυνομία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: 25χρονος φοιτητής έκοψε τις φλέβες του στην Εστία του Πανεπιστημίου

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία της Κατερίνας Βεναρδάκη