Ρομά άρπαξε βρέφος μέσα από νοσοκομείο – Εμφανίστηκε ως βιολογικός πατέρας

09/03/2024 | 18:34

Μέσα από το νοσοκομείο Ιωαννίνων άρπαξε βρέφος, δίχως την συγκατάθεση των αρμοδίων γιατρών, ένας 32χρονος Ρομά, ο οποίος εμφανίστηκε ως βιολογικός πατέρας του παιδιού.

Το βρέφος, ανευρέθη από Αστυνομικούς της Υ.Α. Ιωαννίνων, το οποίο δράστης είχε προηγουμένως αφήσει σε συγγενείς του στα Ιωάννινα, οι οποίοι το παρέδωσαν οικειοθελώς και μεταφέρθηκε στο Π.Γ.Ν. Ιωαννίνων, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Γίνεται μνεία, ότι δυνάμει παραγγελίας της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Άρτας, είχε διαταχθεί η φιλοξενία και η φύλαξη του βρέφους, για λόγους διασφάλισης της ζωής και της υγείας του, από το Γ.Ν. Άρτας στο Π.Γ.Ν. Ιωαννίνων, προκειμένου να διενεργηθεί κοινωνική έρευνα στο οικογενειακό περιβάλλον της μητέρας του, σε περίπτωση που χρειαστεί η αφαίρεση επιμέλειας από αυτήν και η ανάθεσή του σε έτερο κατάλληλο συγγενικό πρόσωπο ή Ίδρυμα.

Δράστης θα οδηγηθεί αρμοδίως.

ereportaz.gr

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Πάτρα: Χαμός σε σχολική εκδρομή – Επιτέθηκαν σε μαθήτρια και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Ο πιο δύσκολος αγώνας για τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – «Ελπίζω πως θα αντέξω»

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που πυροβόλησε τους 4 ανήλικους στο Αίγιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Άγγελος Φραντζής σε ηλικία 56 ετών

Αχαΐα: Τα έκανε “γυαλιά καρφιά” στα κρατητήρια – Έσπασε τα υδραυλικά και πλημμύρισε ο τόπος – Είχε συλληφθεί αρνούμενος αλκοτέστ

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα – Άγρια επίθεση από μέλη καρναβαλικού πληρώματος σε δύο νεαρά άτομα, τους έστειλαν στο νοσοκομείο

Πάτρα: Επίθεση με μπογιές και στο γραφείο του αχαιού βουλευτή Ανδρέα Κατσανιώτη