Ρόδος: Στον Εισαγγελέα οδηγείται σήμερα 80χρονος για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικης

13/04/2025 | 11:59

Σοκ και οργή έχει προκαλέσει στη Ρόδο η υπόθεση ενός 80χρονου, ο οποίος κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος ενός ανήλικου κοριτσιού. Ο ηλικιωμένος θα οδηγηθεί σήμερα, Κυριακή 13 Απριλίου 2025, στις 10:00 π.μ., ενώπιον του Εισαγγελέα Ρόδου, προκειμένου να απολογηθεί για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Όπως μεταδίδει ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Γιώργος Αθανασίου, ο 80χρονος εντοπίστηκε από τον πατέρα του κοριτσιού στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε. Όπως είπε το κορίτσι, όταν μπήκε στο δωμάτιο, ο ηλικιωμένος την ανάγκασε να βγάλει τα ρούχα της και προχώρησε σε ασελγείς πράξεις εις βάρος της. Τη σκηνή φέρεται να είδε ο αδελφός της μικρής, ο οποίος ζήτησε από τον 80χρονο να αποχωρήσει και στη συνέχεια ειδοποίησε τον πατέρα του, ο οποίος είναι επίσης από τη Γαλλία.

Η Αστυνομία προχώρησε άμεσα σε ιατροδικαστική εξέταση του κοριτσιού και λήψη καταθέσεων από μάρτυρες. Ο 80χρονος, από την πλευρά του, ισχυρίζεται ότι πάσχει από άνοια, ενώ οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στην Πάτρα: Αυτή είναι η 45χρονη που έχασε την ζωή της στο τροχαίο στην Οβρυά

Πάτρα: Τραγική κατάληξη για τον 44χρονο που χάθηκε στις εκβολές του Γλαύκου ενώ ψάρευε – Ποιος είναι ο άτυχος άνδρας

Αχαΐα: Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε ανήλικους-Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας-Νοσηλεύονται σε σοκ

Πάτρα: Τραγωδία τα ξημερώματα στην Οβρυά – 45χρονη νεκρή σε τροχαίο ΦΩΤΟ

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Το Πατρινό Καρναβάλι 2026 πέρασε στην ιστορία – Φαντασμαγορική η Τελετή Λήξης, ραντεβού το 2027! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό 44χρονου που αγνοείται στις εκβολές του ποταμού Γλαύκου – Είχε πάει για ψάρεμα (ΦΩΤΟ)