«Red Sonja»: Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ της νέας live-action ταινίας με τη Ματίλντα Λουτζ

11/07/2025 | 14:02

Η Samuel Goldwyn Films, έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο τρέιλερ της νέας live-action ταινίας «Red Sonja», με πρωταγωνίστρια τη Ματίλντα Λουτζ.

Η ταινία δράσης της Millennium Media σε σκηνοθεσία Μ. Τζ. Μπάσετ  ακολουθεί την προσπάθεια της θρυλικής ηρωίδας να ενώσει μια ομάδα πολεμιστών για να αντιμετωπίσει τον πανίσχυρο τύραννο Draygan που απειλεί ολόκληρη την περιοχή.

Στο πλευρό της οι Γουόλις Ντέι ως Annisia, Ρόμπερτ Σίχαν στον ρόλο του Draygan, Μάικλ Μπίσπινγκ ως Hawk, καθώς και οι Μάρτιν Φορντ, Ελίζα Ματένγκου, Λουκ Πασκαλίνο, Ρόνα Μίτρα και Φίλιπ Γουίντσεστερ.

Η ταινία, γυρίστηκε στα τέλη του 2022 στη Βουλγαρία και την Ελλάδα σε παραγωγή των Μαρκ Κάντον (Mark Canton) και Κόρτνεϊ Σόλομον (Courtney Solomon) μεταξύ άλλων.

Όπως αναφέρει το Dark Horizons, ο χαρακτήρας δημιουργήθηκε από τον Ρόμπερτ Ε. Χάουαρντ (Robert E. Howard), τον συγγραφέα Ρόι Τόμας (Roy Thomas) και τον Βρετανό καλλιτέχνη Μπάρι Γουίνζορ-Σμιθ (Barry Windsor-Smith) για την Marvel Comics το 1973.

Το «Red Sonja» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 15 Αυγούστου και στις ψηφιακές πλατφόρμες στις 29 Αυγούστου.

zouga

Σοκ στην Πάτρα: Ο καθηγητής Στέφανος Σκαρπέλος είναι ο άνδρας που πνίγηκε στα Βραχνέικα

Πάτρα: Αυτός είναι ο άνδρας που σκοτώθηκε στα έργα στη Βόνιτσα – Θρήνος στην πόλη και στους φιλάθλους του Ολυμπιακού

Δυτ. Ελλάδα: Αυτός είναι ο 50χρονος ποδηλάτης που έχασε τη ζωή του μετά από παράσυρση – Ήταν πατέρας ενός παιδιού

Αχαΐα: «Έφυγε» ο Πέτρος Μαρσέλος- Θλίψη στον ιατρικό κόσμο

Πάτρα: Κουκουλοφόροι άναψαν φωτιά έξω από σχολείο, πέταξαν πέτρες σε αστυνομικούς και προκάλεσαν φθορές σε περιπολικό

Πάτρα: Πάρκαρε το μηχανάκι της σε πολυκατάστημα και της βγήκε ξινό – Της το έβαλαν στο μάτι, τι είχε κάτω από τη σέλα

Τέλος στο θρίλερ σε Πάτρα και Κ. Αχαΐα με τον 13χρονο που εξαφανίστηκε – Πού και γιατί κρυβόταν – ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: “Έφυγε” ένας από τους πρωτοπόρους επιχειρηματίες στο χώρο του αυτοκινήτου – Τη Δευτέρα η κηδεία του (ΦΩΤΟ)