Ραμόνα Βλαντή για Σοφία Χατζηπαντελή: «Έχω θέμα μαζί της, είναι πλαστική από πάνω μέχρι κάτω»

21/09/2022 | 09:35

 

 

Καλεσμένη στο «Happy Day» ήταν το πρωί της Τρίτης η Ραμίνα Βλαντή προκειμένου να σχολιάσει την πρεμιέρα του πέμπτου κύκλου του GNTM.

Η Ραμόνα που είναι γνωστό ότι δεν μασά τα λόγια της και μερικές φορές είναι ιδιαίτερα καυστική στον λόγο της, αναφέρθηκε κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της κουβέντας και στην Σοφία Χατζηπαντελή, την κριτή με τα ιδιαίτερα φρύδια.

Αρχικά , η Ραμόνα Βλαντή σχολίασε τα πρόσωπα που θεωρεί ότι ξεχώρισαν στις οντισιόν. Όπως δήλωσε, κατά τη δική της γνώμη, εκείνη που θα ήθελε να δει στο παιχνίδι είναι η κα. Τίτσα και η κοπέλα με τα μακριά φουντωτά μαλλιά που δεν ήθελε να τα ξυρίσει.

Στη συνέχεια, ανέφερε πως η 47χρονη που το πρωί πηγαίνει σχολείο και το βράδυ εργάζεται στα απορριμματοφόρα του δήμου Χαλανδρίου, δεν κάνει για μόντελινγκ. «Δεν κάνει η κοπέλα αυτή. Αυτά που έχει περάσει στη ζωή της τα βγάζω στην άκρη. Δεν μπορεί να μην έχεις δεχτεί την Ιωάννα Μπέλα και να δεχτείς την κυρία, ήταν όλα ψεύτικα» είπε χαρακτηριστικά.

Και κάπου εκεί αναφέρθηκε στη Σοφία Χατζηπαντελή κι εξήγησε πως έχει «πρόβλημα» μαζί της.

«Έχω θέμα μαζί της, γιατί ούτε αυτή είναι φυσική. Δεν μπορείς να είσαι πλαστική από πάνω μέχρι κάτω και να ζητάς φυσικότητα», εξήγησε κλείνοντας.

https://www.govastileto.gr/

Σφοδρή καταιγίδα με ισχυρούς ανέμους στην Πάτρα – “Πέταξε” τσεκούρι από μπαλκόνι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκαριστική καταγγελία – “Έπιασε τη μητέρα μου από το λαιμό, την πέταξε στο κρεβάτι και την βίασε”!

Πάτρα: Κατέρρευσε σπίτι στην Ανω Πόλη (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Μεθυσμένος τα έκανε λίμπα στην Παιδιατρική Κλινική του Ρίου

Πάτρα: Επιτέθηκαν σε τρεις 19χρονους επειδή ο ένας φορούσε μπλούζα με ελληνική σημαία!-Τους χτύπησαν με ρόπαλα και σιδηρογροθιές

Πάτρα: Ο οδοντίατρος που “έσπασε” ιατρείο, επιτέθηκε και σε αστυνομικό!

Οταν ο Άδωνις διάβασε την εφημερίδα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Πάτρα: “Κλειστή” για ώρες η Ακτή Δυμαίων- Τεράστια ταλαιπωρία για τους οδηγούς