Ραμόνα Βλαντή: Δεν γίνεται να μένεις με 1.000 ευρώ ενοίκιο και να κρατάς τσάντα των 20.000 ευρώ

11/04/2025 | 19:28

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη μόδα, η Ραμόνα Βλαντή είναι ιδιαίτερα αυστηρή και το έχει αποδείξει πολλές φορές. Έτσι και τώρα, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks έριξε τα «πυρά» της στις Ελληνίδες celebrities που αγοράζουν προϊόντα «μαϊμού».

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», η Ραμόνα Βλαντή δήλωσε πως όσοι αγοράζουν «μαϊμού» προϊόντα, για να δείξουν ότι είναι κάποιου διάσημου brand, είναι εκείνοι που θέλουν να δείξουν ότι ανήκουν σε μια κατηγορία, ενώ αυτό δεν ισχύει.

«Κάποιες αγοράζουν μαϊμού προϊόντα, γιατί θέλουν να φανούν ότι ανήκουν σε μια κατηγορία ανθρώπων που δεν ανήκουν. Το κάνουν, γιατί είναι ψωνάρες. Θέλουν να φανούν αυτό που δεν είναι», σχολίασε η Ραμόνα Βλαντή.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Το 1% των Ελληνίδων celebrities κρατάει αληθινή τσάντα αξίας 20.000 ευρώ. Αν έχεις τέτοια τσάντα, σημαίνει ότι έχεις ανάλογο lifestyle, ότι έχεις έναν οδηγό, ότι τα παιδιά σου πάνε στα καλύτερα σχολεία. Δεν γίνεται να μένεις με 1.000 ευρώ ενοίκιο και να κρατάς τέτοια τσάντα. Στο λέω γιατί εγώ είμαι αυτή και δεν έχω τσάντα 20.000 ευρώ».

Τέλος, της ζητήθηκε να περιγράψει ένα περίεργο περιστατικό που έχει ζήσει σε ταξίδι της. «Σε κάθε ταξίδι χάνω πράγματα. Έχω χάσει σε εστιατόριο ακριβό δαχτυλίδι όταν πήγα να πλύνω τα χέρια μου. Το έβγαλα και το άφησα στην τουαλέτα», αποκάλυψε.

protothema.gr

Πάτρα: Λήξη συναγερμού για τη νεαρή που απειλούσε να πέσει από ταράτσα – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Του επιτέθηκαν με μαχαίρι, ρόπαλο και μπετόβεργα – Τι συνέβη στο σοβαρό επεισόδιο στην οδό Σωσιπάτρου

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Απόκοσμες εικόνες στην παραλιακή του Ρίου – Η θάλασσα “μπήκε” στα σπίτια – Πλημμύρα στην Πλαζ ΦΩΤΟ

Πάτρα: 50χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του – Βρέθηκε νεκρός με τραύμα από μαχαίρι

Πάτρα: Άγιο είχαν οι νεαροί που τούμπαρε το ΙΧ τους τα ξημερώματα στην Ακτή Δυμαίων -ΦΩΤΟ

Πάτρα: Ένας στη φυλακή, τρεις ελεύθεροι με όρους για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα Μπασιλάρη

Πάτρα: Παραδόθηκε 5ος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό  του 30χρονου στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Απολογούνται οι κατηγορούμενοι για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του 30χρονου Κώστα-Έκλεισαν τη Γούναρη συγγενείς και φίλοι του-Συνθήματα και λουλούδια στο κέντρο που έγινε ο φόνος-ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ