Πυροβολισμοί σε σχολείο στη Φινλανδία: Ένας μαθητής νεκρός – 12 ετών ο δράστης

02/04/2024 | 14:56

Ένας 12χρονος έχασε σήμερα τη ζωή του και δύο τραυματίστηκαν σοβαρά όταν συνομήλικος συμμαθητής τους άνοιξε πυρ εναντίον τους σε σχολείο στη Βάντα, βόρεια του Ελσίνκι, στη Φινλανδία, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ο 12χρονος που είναι νεκρός υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο ύποπτος συνελήφθη στο Σιλταμάκι, στο Ελσίνκι, και προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλοι ύποπτοι, προσέθεσε η αστυνομία, σημειώνοντας ότι ο συλληφθείς παραδέχθηκε την πράξη του κατά την προκαταρκτική εξέτασή του.

Το περιστατικό αντιμετωπίζεται από τις αρχές ως ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας, σύμφωνα με την αστυνομία, η οποία διευκρίνισε ότι όλοι όσοι εμπλέκονται στο περιστατικό είναι Φινλανδοί.

Άγνωστα τα κίνητρα του 12χρονου δράστη

Η αστυνομία σημείωσε επίσης ότι έσπευσε στο σημείο εντός 9 λεπτών από τη στιγμή που ειδοποιήθηκε και ότι δεν γνωρίζει ακόμη τα κίνητρα του υπόπτου ενώ πρόσθεσε ότι το όπλο που χρησιμοποιήθηκε ανήκε σε συγγενή του.

 

ΠΗΓΗ

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Τραγική κατάληξη για τον 44χρονο που χάθηκε στις εκβολές του Γλαύκου ενώ ψάρευε – Ποιος είναι ο άτυχος άνδρας

Τραγωδία στην Πάτρα: Αυτή είναι η 45χρονη που έχασε την ζωή της στο τροχαίο στην Οβρυά

Αχαΐα: Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε ανήλικους-Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας-Νοσηλεύονται σε σοκ

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: Τραγωδία τα ξημερώματα στην Οβρυά – 45χρονη νεκρή σε τροχαίο ΦΩΤΟ

Ο ξακουστός θίασος «VARATE» ξανακτιπά απόψε με την τραγοδία «ΜΥΔΙΑ»

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης