Πυροβολισμοί με δέκα τραυματίες στην Καλιφόρνια

03/09/2018 | 14:01

Τουλάχιστον δέκα άτομα τραυματίστηκαν από πυρά σε συγκρότημα διαμερισμάτων στο Σαν Μπερναντίνο της Καλιφόρνια, ενώ οι Αρχές αναζητούν τον δράστη σε βορειοανατολικές συνοικίες της πόλης.

Το περιστατικό συνέβη ενώ μια ομάδα ατόμων έπαιζε ζάρια σε κοινόχρηστο χώρο του οικοδομικού συμπλέγματος, ανέφερε η αστυνομία. Τρία από τα θύματα νοσηλεύονται σε «εξαιρετικά κρίσιμη» κατάσταση, ενώ σύμφωνα με τον αστυνόμο Ρίτσαρντ Λόουχεντ, χρησιμοποιήθηκαν αρκετά όπλα κατά τους πυροβολισμούς.

Στο σημείο αναπτύχθηκαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας που απέκλεισαν τη γύρω περιοχή. Γείτονες ανάφερε ότι άκουσαν τουλάχιστον 15-20 πυροβολισμούς.

«Ο κουνιάδος μου άκουσε τις σφαίρες να σφυρίζουν γύρω απ’ το σπίτι μας. Ήταν έξω εκείνη την ώρα», δήλωσε η Αλίσα Μαρί στο CNN.

Το Σαν Μπερναρντίνο βρίσκεται περίπου 80 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Λος Άντζελες.

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Στα Καλάβρυτα η Νέα Αριστερά

Eurovision – Η περσινή εκπρόσωπος του Ισραήλ για τη Μαρίνα Σάττι ένα χρόνο μετά: «Ήταν η πιο σιχαμένη απ’ όλους»

Πυρκαγιά σε δάσος της Αρχαίας Ολυμπίας

Πινακίδες

Ζέκα: «Κρεμάει» τα παπούτσια του ο αρχηγός του Παναθηναϊκού

Πάρτι για τον Άρη, 4-2 τον Αστέρα Τρίπολης

Τέλος οι ψησταριές στα πανηγύρια, μόνο με catering

Πάτρα: Άγριο ξύλο μεταξύ ανηλίκων – Ένας 14χρονος στο νοσοκομείο