Πυρκαγιά σε δύο εστίες στα Καλύβια Ήλιδας – ΝΕΟΤΕΡΑ

ΝΕΟΤΕΡΑ: Σε ύφεση έχει τεθεί η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα σε δύο σημεία εκατέρωθεν ποταμού στα Καλύβια του δήμου Ήλιδας, καθώς επενέβησαν άμεσα επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις.

Στις δύο εστίες επιχείρησαν συνολικά 17 οχήματα με 42 πυροσβέστες από Πύργο, Αμαλιάδα και Λεχαινά, καθώς και μία ομάδα πεζοπόρου της 18ης ΕΜΟΔΕ, ενώ εναέριες ρίψεις έγιναν από τρία αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο. Την επιχείρηση κατάσβεσης συνέδραμαν και μηχανήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Η φωτιά έχει κάψει καλαμιώνες και αγροτικές εκτάσεις, ενώ ήδη το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής ερευνά τα ακριβή αίτια εκδήλωσης της πυρκαγιάς.

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης σε δύο εστίες στην περιοχή Καλύβια, του δήμου Ήλιδας.

Για την κατάσβεση της φωτιάς έχει κινητοποιηθεί ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής, με 42 πυροσβέστες, μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 18ης ΕΜΟΔΕ και 17 οχήματα.

Από αέρος επιχειρούν τρία πυροσβεστικά αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο, συνδράμοντας τις επίγειες δυνάμεις.

patrisnews.com

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία του Βασίλη Αγγελόπουλο που “έφυγε” νωρίς

Πάτρα: Έπαθε έμφραγμα την ώρα που την έλουζαν σε κομμωτήριο

Νέο σοκ στη Δυτική Ελλάδα: Έφυγε από τη ζωή 28χρονος

Νέα τραγωδία στη Δυτική Ελλάδα: Άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος στο μπαλκόνι του σπιτιού του

Αχαΐα: Πυρκαγιά σε καφέ (ΦΩΤΟ)

Παραλίγο τραγωδία στην Πάτρα: Πήγε να περάσει τον δρόμο και την “πάτησε” το λεωφορείο

Πάτρα: Τροχαίο με εμπλοκή δικύκλου – Τραυματίστηκε αστυνομικός

Αχαΐα: Διέρρηξαν εξοχικό πρώην Υπουργού – Τι αφαίρεσαν