Πύργος: Στο νοσοκομείο 6χρονη λόγω υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ – Συνελήφθη η μητέρα της

Πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στον Πύργο το μεσημέρι της Δευτέρας με… θύμα 6χρονο κοριτσάκι το οποίο κατέληξε στο νοσοκομείο λόγω υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ.

Συγκεκριμένα, η ανήλικη έχοντας ξεφύγει από την προσοχή της μητέρας της κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα κρασιού με αποτέλεσμα να καταρρεύσει. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο και εκεί οι γιατροί ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν να συλληφθεί η 34χρονη μητέρα της με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

Οι γιατροί παρακολουθούν την πορεία της υγείας του παιδιού και εμφανίζονται καθησυχαστικοί. Όλα δείχνουν πως ακόμα και εντός της ημέρας, θα πάρει εξιτήριο και θα μπορέσει να επιστρέψει στο σπίτι της.

Επιπλέον αναμένονται να αποκαλυφθούν περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση, συγκεκριμένα οι συνθήκες υπό τις οποίες η 6χρονη βρήκε το κρασί και τι ακριβώς έκανε εκείνη τη στιγμή η μητέρα της.

Καιρός: “Καυτή” πρωτομηνιά στην Πάτρα

Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ την τρέχουσα εβδομάδα

Η Σάκκαρη «ανέβηκε» οκτώ θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη

Το Επιμελητήριο Αχαΐας θα συμμετέχει στην 89η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Δέκα τροφές «φύλακες» για την υγεία μας

Σκουρόχρωμες θηλές: Τι πρέπει να γνωρίζετε

Γρήγορη πίτσα με πάστα ελιάς και 3 τυριά

Μαρία Κωνσταντάκη: «Κατάλαβα ότι δεν θέλω να κάνω παιδί, υπάρχει το μητρικό ένστικτο με το σκυλάκι μου»