Πύργος – Πτώση μονοκινητήριου: Αυτοί είναι ο πιλότος και ο συνεπιβάτης που έχασαν τη ζωή τους (ΦΩΤΟ)

Δύο άνδρες είναι ο τραγικός απολογισμός της πτώσης του μονοκινητήριου αεροσκάφους στην Χαριά του Πύργου.

Πρόκειται για τον εκπαιδευτικό Δημήτρη Βασιλείου από την Αμαλιάδα που ήταν ο πιλότος του αεροσκάφους.

Συνεπιβάτης ήταν ο Κώστας Καλογερογιάννης, κάτοικος της πόλης του Μεσολογγίου ο οποίος είχε μεγάλη αγάπη για τα αεροπλάνα και μάλιστα είχε σκοπό το επόμενο χρονικό διάστημα να αγοράσει δικό του.

Πτώση μονοκινητήριου αεροσκάφους στην Χαριά Πύργου: Από το Μεσολόγγι ξεκίνησε το μοιραίο δρομολόγιο (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

50632948_799965773686411_8771405816478564352_n.jpg

Ο συνεπιβάτης της μοιραίας πτήσης, Κώστας Καλογερογιάννης από το Μεσολόγγι.

Το αεροσκάφος είχε απογειωθεί από την αερολέσχη Μεσολογγίου και συνετρίβη λίγο μετά τις έντεκα το πρωί.

Το μονοκινητήριο μετά την πτώση του ανεφλέγη και στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και οχήματα της Πυροσβεστικής. 

Οι δύο επιβαίνοντες – κυβερνήτης και συγκυβερνήτης – εντοπίστηκαν απανθρακωμένοι, ενώ το αεροσκάφος συνετρίβη δίπλα σε σπίτι.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για πτήση αναψυχής και όχι εκπαιδευτικού σκοπού.

Αχαΐα: Τραγωδία στην 111 – Αυτός είναι ο 60χρονος μελισσοκόμος που έχασε την ζωή του μετά από σφοδρή σύγκρουση νταλίκας με φορτηγάκι (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Αυτός είναι ο άνδρας που σκοτώθηκε στα έργα στη Βόνιτσα – Θρήνος στην πόλη και στους φιλάθλους του Ολυμπιακού

Πάτρα: Πετάχτηκαν στο δρόμο οι γείτονες από τα ουρλιαχτά κοριτσιού – Τι συνέβη

Δυτ. Ελλάδα: Αυτός είναι ο 50χρονος ποδηλάτης που έχασε τη ζωή του μετά από παράσυρση – Ήταν πατέρας ενός παιδιού

Αχαΐα: «Έφυγε» ο Πέτρος Μαρσέλος- Θλίψη στον ιατρικό κόσμο

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ένας αξιαγάπητος έμπορος της πόλης – Πένθος σε γνωστή οικογένεια (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Πάρκαρε το μηχανάκι της σε πολυκατάστημα και της βγήκε ξινό – Της το έβαλαν στο μάτι, τι είχε κάτω από τη σέλα

Πάτρα: Κουκουλοφόροι άναψαν φωτιά έξω από σχολείο, πέταξαν πέτρες σε αστυνομικούς και προκάλεσαν φθορές σε περιπολικό