Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Η σπάνια αναφορά στη σύντροφό του – «Έχω καψουρευτεί και τη γάτα της»

16/10/2025 | 22:17

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης έκανε μία σπάνια αναφορά στη σχέση που διατηρεί αυτό το διάστημα, αποκαλύπτοντας ότι ζει μαζί με τη σύντροφό του κάτω από την ίδια στέγη.

Παράλληλα, ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας στη διαδικτυακή εκπομπή των «Rainbow Mermaids» στο Youtube ανέφερε ότι συνυπάρχει και με τη γάτα της, την οποία έχει «καψουρευτεί» μαζί με την ιδιοκτήτριά της. Επίσης, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης σημείωσε ότι η γάτα τα πάει περίφημα με τον σκύλο του. 

«Τώρα έχω και γάτα σπίτι. Η συνύπαρξη είναι μαγική. Δεν είναι δική μου η γάτα, είναι της σχέσης μου. Η γάτα είναι πιο νέα, κάπως εναρμονίζονται με τον σκύλο μου. Αλλά, πλέον, έχω καψουρευτεί και τη γάτα, όχι μόνο την ιδιοκτήτρια», εξομολογήθηκε ο γνωστός ηθοποιός.

Επίσης στην ίδια συνέντευξη αναφέρθηκε και στην οδήγηση, υπογραμμίζοντας: «Είναι η ψυχοθεραπεία μου να βρίζω μέσα από το κράνος. Βρίζω στο τιμόνι. Και μέσα από το κράνος βρίζω. Δεν είναι θέμα τιμονιού. Είναι θέμα ότι εγώ οδηγώ μηχανή πολλά χρόνια, οπότε είμαι πολύ πιο ευάλωτος σε πράγματα».

newsit.gr

Πάτρα: Βρέθηκε η τσάντα της 16χρονης Λόρας στου Ζωγράφου – Καλοστημένο σχέδιο για να φύγει από το σπίτι της “βλέπουν” οι αρχές

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

Πάτρα: Πωλείται διαμέρισμα στα Ψηλαλώνια

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Μυστήριο με την εξαφάνιση της Λόρας: Τι κατέθεσε η μητέρα της