Πτώση Φάντομ: Σήμερα το πρωΐ στην Τρίπολη ο αποχαιρετισμός στον 29χρονο υποσμηναγό Μάριο-Μιχαήλ Τουρούτσικα

02/02/2023 | 06:39

 

Η εξόδιος ακολουθία για τον υποσμηναγό (Ι) Μάριο-Μιχαήλ Τουρούτσικα θα τελεστεί σήμερα, Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, και ώρα 10.30 π.μ. στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Τριπόλεως.

Ο συγκυβερνήτης του Φάντομ της Πολεμικής Αεροπορίας, το οποίο κατέπεσε το πρωί της Δευτέρας στο Ιόνιο, περίπου 10 ναυτικά μίλια νότια του Κατάκολου, ανασύρθηκε νεκρός το μεσημέρι της ίδιας ημέρας.

Οπως ανακοινώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, η ταφή του θα πραγματοποιηθεί στο κοιμητήριο Αγίου Ιωάννη Πικερνίου.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβούν το πρωί στην Τρίπολη ώστε να παραστούν στην κηδεία του υποσμηναγού.

Τζορτζ Μπάλντοκ: Με ελληνική σημαία πανηγύρισε η Σέφιλντ την πρόκριση στον τελικό ανόδου

Τέμπη: Όλο το πόρισμα του Πολυτεχνείου για την πυρόσφαιρα και τα έλαια σιλικόνης

Άνδρας μεγάλωσε δύο γορίλες που απορρίφθηκαν από τις μητέρες τους

ΣΥΡΙΖΑ: Η γκρίνια στην Κεντρική Επιτροπή και τα «αγκάθια» στον δρόμο για το συνέδριο

 3ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Ανδρίτσαινας

Αχαΐα: Το ζευγάρι ήταν έμποροι ναρκωτικών

Το ένα ρούχο που φοράς κάθε μέρα και γεμίζει μικρόβια – Κι όμως, δεν το πλένεις ποτέ

Τίτλοι τέλους για τη SATO από το Χρηματιστήριο