Ψάλτης στους Χαιρετισμούς ο Παναγιώτης Κουρουμπλής – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

12/03/2017 | 10:27

Στους Χαιρετισμούς έψαλε ο Υπουργός Ναυτιλίας κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής στον ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Χρυσοσπηλιωτίσσης, σύμφωνα με το romfea.gr.

«Η Εκκλησία είναι ο φύλακας και ο φρουρός αυτού του τόπου. Οι άνθρωποι έρχονται και παρέρχονται. Οι ιδέες αλλάζουν, αλλά η πατρίδα, οι παραδόσεις, η ιστορία, πρέπει να είναι κοντά μας» τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Τον Αρχιεπίσκοπο συνόδευε ο Πρωτοσύγκελλος της Αρχιεπισκοπής Αρχιμανδρίτης Συμεών Βολιώτης, ενώ παρέστησαν, εκτός από τον κ. Κουρουμπλή, η αρχαιολόγος κ. Λίνα Μενδώνη, αρχιτέκτονες, αρχαιολόγοι και συντηρητές που συνέβαλαν στην αναστήλωση του ιερού ναού, κλήρος και λαός.

Ο κ. Ιερώνυμος, κλείνοντας ευχαρίστησε τους ιεροψάλτες, αλλά και ιδιαιτέρως τον υπουργό Ναυτιλίας κ. Κουρουμπλή που απήγγειλε τον ύμνο του αποδείπνου, την ευχή προς τον Ιησού Χριστό.

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!