Προβολή ταινίας με … «παρατράγουδα» στην Ηλεία!

Στα… «παρατράγουδα» που προκάλεσε η προβολή ταινίας (στο πλαίσιο του προγράμματος «Σινεμά στις παλτείες»), στην κοινότητα Βουλιαγμένης του δήμου Ήλιδας αναφέρθηκε με ανάρτηση του το στέλεχος του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου για Παιδιά και Νέους, Χρήστος Κωνσταντόπουλος.

Πιο συγκεκριμένα έγραψε ότι:

«Στα εννιά χρόνια που το Olympia International Film Festival for Children and Young People οργανώνει το πρόγραμμα “Σινεμά στις πλατείες”, έχουμε επισκεφθεί σχεδόν 100 χωριά στην Ηλεία και έχουμε πραγματοποιήσει περί τις 250 προβολές ταινιών, αλλά αυτό που συνέβη χθες στη Βουλιαγμένη Πηνείας δεν είχαμε φανταστεί ότι μπορεί να μας συμβεί: ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κάλεσε την αστυνομία για να απαγορεύσει την προβολή της ταινίας επειδή ο ίδιος έκρινε ότι ήταν …παράνομη!

Το επεισόδιο δεν αξίζει περαιτέρω σχολιασμού. Παραδίδουμε απλώς αυτόν τον …υπέροχο δημοκράτη στη χλεύη των συμπολιτών του.

Υγ 1: Η αστυνομία πήγε στο χωριό και φυσικά δεν απαγόρευσε την προβολή.

Υγ2: Η ταινία που παίχθηκε ήταν τα “Βαρέα και ανθυγιεινά” του Αντώνη Παπαδόπουλου.

Υγ3: Στη Βουλιαγμένη το Φεστιβάλ Ολυμπίας έχει πάει τρεις φορές. Θα ξαναπάμε!».

patrisnews.com

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση “ντελιβεράδων” – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Επιβεβαιώνεται ιατροδικαστικά η σοκαριστική καταγγελία πως16χρονος βίασε 12χρονη-Γνωρίστηκαν μέσω instagram-ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ – Ανακάλυψαν ναρκωτικά και όπλα μέσα σε σπίτι

Αχαΐα: Σοκάρει η αυτοκτονία άνδρα – Βρέθηκε κρεμασμένος από δέντρο, εντοπίστηκε σημείωμα

Σιωπηρή διαμαρτυρία και πορεία για τον 17χρονο Μάριο που βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου

Πάτρα: Μέσα σε Γυμνάσιο κακοποιήθηκε σεξουαλικά η 12χρονη – Αναμένεται δίωξη στον 16χρονο

Τι θα συμβεί στο μυαλό της γάτας σας αν της νιαουρίσετε