Πρωτοφανές σκηνικό στην Κάτω Αχαία: Αιγύπτιος έδεσε και φίμωσε δύο ανήλικους που τον έκλεψαν!- Ειδοποίησαν οι γείτονες που άκουγαν φωνές

 

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη χθες το απόγευμα στην περιοχή της Κάτω Αχαΐας. Όλα ξεκίνησαν όταν περίοικοι ενημέρωσαν την αστυνομία  ότι από ένα σπίτι σε παράπηγμα ακούγονταν περίεργες φωνές. 

Όπως διαπιστώθηκε, όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, στο εν λόγω παράπηγμα έμενε ένας Αιγύπτιος γεννημένος το 1982 ο οποίος είχε συλλάβει δύο ανήλικους γεννημένους το 2006 επειδή, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει, τον είχαν κλέψει. Όπως δήλωσε ο ίδιος, του είχαν αρπάξει 400 ευρώ.  Η απάντησή του σε αυτή την ενέργεια ήταν να συλλάβει τους δύο 13χρονους, να τους δέσει και να τους φιμώσει με μονωτική ταινία!.

Ο Αιγύπτιος συνελήφθη για τα αδικήματα της παράνομης κατακράτησης και της σωματικής βλάβης, ενώ συνελήφθη και η μητέρα των δύο παιδιών  για αποδοχή προΪόντων εγκλήματος.

Νίκος Σύφαντος

Πάτρα: Λήξη συναγερμού για τη νεαρή που απειλούσε να πέσει από ταράτσα – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Βρέθηκε η τσάντα της 16χρονης Λόρας στου Ζωγράφου – Καλοστημένο σχέδιο για να φύγει από το σπίτι της “βλέπουν” οι αρχές

Πάτρα: 50χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του – Βρέθηκε νεκρός με τραύμα από μαχαίρι

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Το «θρίλερ» με την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας – Τι λένε ο πατέρας και η φίλη της αγνοούμενης

Ο Ανεστίδης βρίζει χυδαία τον Μητσοτάκη on camera – Άθλιες αισχρότητες (ΒΙΝΤΕΟ)