Πρωτοχρονιά με συμπλοκές και ξύλο στο Αγρίνιο

Λίγο το ποτό, λίγο το νεαρό της ηλικίας, στάθηκαν ικανά για να προκληθεί σοβαρό επεισόδιο σήμερα λίγο μετά τις 8 το πρωί στην πλατεία Δημοκρατίας, ανήμερα Πρωτοχρονιας.

Δεκαπέντε περίπου άτομα συνεπλάκησαν και σύμφωνα με πληροφορίες, αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού για λίγα λεπτά η κεντρική πλατεία της πόλης παραλίγο να μετατραπεί σε ρινγκ, ενώ ένας από τους εμπλεκόμενους στην συμπλοκή δέχθηκε χτυπήματα στο πρόσωπο, χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί. Περαστικοί τηλεφώνησαν στην αστυνομία άνδρες της οποίας έσπευσαν στο σημείο και προχώρησαν μάλιστα σε προσαγωγές ατόμων. Αυτό ήταν επί της ουσίας το πρώτο σοβαρό αστυνομικό συμβάν που καταγράφεται για το 2016 στο Αγρίνιο. Λίγη ώρα αργότερα άλλη ομάδα νεαρών ξέσπασε στα Χριστουγεννιάτικα στρατιωτάκια της πλατείας(φώτο).

Νίκος Αγγελόπουλος

ΠΗΓΗ: sinidisi.gr

Το Σάββατο το τελευταίο «αντίο» στον Διονύση Σαββόπουλο – Δημοσία δαπάνη η κηδεία του

Αχαΐα – Απίστευτο τροχαίο: Εκσκαφέας παρέσυρε ΙΧ και το πέταξε σε χαντάκι – Επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό των επιβατών ΦΩΤΟ

Ενόχληση για την απουσία Δένδια από τη Βουλή 

Δ. Παλούμπης: Οι πρώτες βροχές αποκάλυψαν την αλήθεια-Πατρών–Πύργου, ένας δρόμος προχειρότητας και σπατάλης

Δυτ. Ελλάδα: Άφατη θλίψη για την 16χρονη Ζωή – Άννα Μπακατσέλου που “έφυγε” ξαφνικά

Μιντιλόγλι: Έπεσε από φορτηγό στα έργα – Τραυματισμένος οδηγός στο νοσοκομείο (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Bρέθηκε νεκρή 38χρονη

Τα εμβόλια κατά του κορονοϊού «μάχονται» τον καρκίνο – Μελέτη διαπιστώνει ανοσολογική αντίδραση για την καταπολέμηση της νόσου