Πρώτη «καμπάνα» σε μπαρ για ωράριο στα Χανιά – Πρόστιμο 10.000 ευρώ και λουκέτο για 3 μέρες

12/08/2020 | 10:57

 

 

Λίγα λεπτά πριν τις 12 τα μεσάνυχτα και την ίδια στιγμή που οι επιχειρήσεις εστίασης και στα Χανιά άδειαζαν από πελάτες σύμφωνα με την απόφαση περιορισμού του ωραρίου, στους δρόμους έβγαιναν περιπολίες αστυνομικών για να ελέγξουν την εφαρμογή της απόφασης.

Μια ώρα μετά σε δρόμο στο κέντρο της πόλης εντοπίστηκε επιχείρηση μπαρ και είναι σε πλήρη λειτουργία και να σερβίρει σε πελάτες ενώ ήταν περίπου 1:00 πμ.

Οι αστυνομικοί βεβαίωσαν την παράβαση και στο μπαρ επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας του για τρεις ημέρες.

Υπενθυμίζεται πως εάν η ίδια επιχείρηση παραβιάσει την απόφαση για δεύτερη φορά τότε επιβάλλεται η αναστολή λειτουργίας της για 20 ημέρες.

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο