Πρώτη γκέλα για την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα – “Πέταξε” δύο βαθμούς στη Λάρισα!

21/09/2025 | 19:32

Η ΑΕΛ Novibet έστησε μπλόκο στην ΑΕΚ και οι δύο ομάδες πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας με το 1-1 στη Λάρισα. Το παιχνίδι είχε πολλές φάσεις και από τις δύο πλευρές (κυρίως οι κιτρινόμαυροι), οι βυσσινί είχαν και δοκάρι, στο τέλος όμως δεν χαμογέλασε κανείς.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε στο 55ο λεπτό. Ο Πέτρος Μάνταλος δύο λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς σκόραρε από κοντά, μετά από το ωραίο παράλληλο γύρισμα του Πήλιου μέσα στην περιοχή.

Η απάντηση της ΑΕΛ Novibet ήρθε στο 75ο λεπτό. Ο Ατανάσοφ εκτέλεσε ωραία από τα αριστερά το κόρνερ και ο Τσάκλα ξεμαρκαρίστηκε εντελώς και με κεφαλιά από κοντά την έστειλε στα δίχτυα.

Οι βυσσινί είχαν την ευκαιρία να προηγηθούν στο 37ο λεπτό. Ο Σαγάλ βρήκε ωραία τον Πασά στο πέναλτι, εκείνος πλάσαρε με τη μια, αλλά το ψιλοκρεμαστό σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Στρακόσα.

Η ΑΕΚ έφτασε τους δέκα βαθμούς και είναι μαζί με τον ΠΑΟΚ στην πρώτη θέση, ενώ η ΑΕΛ Novibet είναι στους τρεις βαθμούς.

sport24.gr

Πάτρα: Βρέθηκε νεκρός έξω από το σπίτι του – Τι “βλέπει” η ΕΛ.ΑΣ

Νέα τραγωδία στην Πάτρα: 53χρονος “έφυγε” στη δουλειά του

Σοκ στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή την ώρα του ρεπορτάζ ο κάμεραμαν του ΑΝΤ1 Γιώργος Παυλάκης

Αχαΐα: «Έφυγε» αιφνίδια στα 51 του χρόνια ο γιατρός Αιμίλιος Τζούδας

Πάτρα: Σημάδεψε οδηγό με πιστόλι στη μέση του δρόμου – Ολόκληρο οπλοστάσιο στο σπίτι του

Πάτρα: Έσκασε εκρηκτικός μηχανισμός στο Πανεπιστήμιο – Έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τους δράστες

57χρονος νεκρός σε κυνήγι αγριογούρουνου – Πυροβολήθηκε από άλλο κυνηγό από τον Πύργο

Πάτρα: Ελεύθεροι οι δύο νέοι, που είχαν προφυλακιστεί για την φωτιά στο Γηροκομειό