Πρώτη γκέλα για την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα – “Πέταξε” δύο βαθμούς στη Λάρισα!

21/09/2025 | 19:32

Η ΑΕΛ Novibet έστησε μπλόκο στην ΑΕΚ και οι δύο ομάδες πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας με το 1-1 στη Λάρισα. Το παιχνίδι είχε πολλές φάσεις και από τις δύο πλευρές (κυρίως οι κιτρινόμαυροι), οι βυσσινί είχαν και δοκάρι, στο τέλος όμως δεν χαμογέλασε κανείς.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε στο 55ο λεπτό. Ο Πέτρος Μάνταλος δύο λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς σκόραρε από κοντά, μετά από το ωραίο παράλληλο γύρισμα του Πήλιου μέσα στην περιοχή.

Η απάντηση της ΑΕΛ Novibet ήρθε στο 75ο λεπτό. Ο Ατανάσοφ εκτέλεσε ωραία από τα αριστερά το κόρνερ και ο Τσάκλα ξεμαρκαρίστηκε εντελώς και με κεφαλιά από κοντά την έστειλε στα δίχτυα.

Οι βυσσινί είχαν την ευκαιρία να προηγηθούν στο 37ο λεπτό. Ο Σαγάλ βρήκε ωραία τον Πασά στο πέναλτι, εκείνος πλάσαρε με τη μια, αλλά το ψιλοκρεμαστό σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Στρακόσα.

Η ΑΕΚ έφτασε τους δέκα βαθμούς και είναι μαζί με τον ΠΑΟΚ στην πρώτη θέση, ενώ η ΑΕΛ Novibet είναι στους τρεις βαθμούς.

sport24.gr

Πάτρα: Παρανάλωμα του πυρός δύο αυτοκίνητα-Πεπεισμένες οι Αρχές για εμπρησμό (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Στη φυλακή ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας για το σκάνδαλο με τα 3 εκατομμύρια ευρώ με φόντο την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία

Πάτρα: Νέος πρόεδρος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ – Αλλαγή σκυτάλης μετά από χρόνια

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Πάτρα: Το “μαγαζί” είχε από κοκαΐνη μέχρι χάπια έκσταση – Συνελήφθησαν δύο άτομα για εγκληματική οργάνωση – Έρευνες σε σπίτια της πόλης

Αχαΐα: Άφατη θλίψη για τον χαμό του Λευτέρη Σταυρόπουλου

Πάτρα: Αναστάτωση από τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων – Όχημα “καβάλησε” τη νησίδα και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, νοσηλεύονταν σε κώμα και κατέληξε σε νοσοκομείο της Αττικής