Πρωταθλητής για 35η φορά ο Αγιαξ

02/05/2021 | 21:51

 

 

Πρωταθλητής Ολλανδίας για 35η φορά στην ιστορία του αναδείχθηκε ο Αγιαξ.

Ο Αίαντας ήθελε έναν βαθμό στο παιχνίδι με την Εμεν για την 31η αγωνιστική της Eredivisie και όχι μόνο κατάφερε να τον πάρει, αλλά πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου με μια επιβλητική νίκη. Η ομάδα του Ερικ Τεν Χαγκ επικράτησε με 4-0, άνοιξε τη διαφορά στους 15 βαθμούς από την PSV και τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος κατέκτησε και μαθηματικά το φετινό πρωτάθλημα.

Μετά το Κύπελλο, ο Άγιαξ πήρε και την Eredivisie, ολοκληρώνοντας με νταμπλ τη φετινή σεζόν. Ο Αίαντας είναι η ομάδα με τα περισσότερα πρωταθλήματα στη χώρα, έχοντας 35 έναντι 24 της PSV.

Για την ιστορία, στο σημερινό παιχνίδι ο Τίμπερ άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης και στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι πέτυχαν άλλα τρία γκολ. Στο 61’ ο Αλέρ έκανε το 2-0, πέντε λεπτά αργότερα ο Ρεντς ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Κλάσεν στο 74’.

https://www.in.gr/

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Απίστευτες εικόνες στον Λυκοχορό με το βουνό να ολισθαίνει- “Φύγετε από το σπίτι, κινδυνεύετε” ΦΩΤΟ

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ανήλικες που ξυλοκόπησαν και έστειλαν στο νοσοκομείο μαθήτρια κατά τη διάρκεια εκδρομής

Αχαΐα: Θρήνος για το θάνατο του 19χρονου Γεωργίου Γαλάνη

Πάτρα: Τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο Δικαστικό Μέγαρο-Μεγάλη κινητοποίηση από την Αστυνομία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ-ΝΕΟΤΕΡΑ

Σοκαριστικό τροχαίο στα Καλάβρυτα: Νεαρή καρφώθηκε σε δέντρο – Το αυτοκίνητο έπεσε σε πλαγιά και διαλύθηκε (ΦΩΤΟ)

Πώς έγινε η τραγωδία στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με την 67χρονη ΑμεΑ – Ποια ήταν η «αγωνίστρια της ζωής» Μαρία Λαδά από την Κεφαλονιά