Πρόταση του Ολυμπιακού για συμβόλαιο στον Παπανικολάου ως το 2027!

16/07/2025 | 23:17

Ο Ολυμπιακός επιθυμεί να συνεχίσει τη συνεργασία του με τον αρχηγό του, Κώστα Παπανικολάου, και του έχει καταθέσει πρόταση για πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του για ακόμη δύο χρόνια, όπως μετέφερε στον αέρα bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.

Η κίνηση αυτή έρχεται ως φυσική συνέχεια της εμπιστοσύνης και του σεβασμού που τρέφει ο σύλλογος για τον διεθνή φόργουορντ, ο οποίος αποτελεί βασικό στήριγμα στα αποδυτήρια και στο παρκέ. Με το υπάρχον συμβόλαιο να υφίσταται έως το καλοκαίρι του 2026, οι «ερυθρόλευκοι» επιθυμούν να κρατήσουν τον αρχηγό τους έως το 2027, θέλοντας να διασφαλίσουν σταθερότητα και συνέχεια στην ομάδα.

Ο Παπανικολάου παραμένει κομβικός για το πλάνο του Ολυμπιακού, όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και ως προσωπικότητα που συνδέεται άρρηκτα με την ταυτότητα του συλλόγου. Η πρόταση βρίσκεται ήδη στα χέρια του παίκτη, ο οποίος καλείται να αποφασίσει για το μέλλον του, με φόντο τη διάθεση και των δύο πλευρών να πορευτούν μαζί και τα επόμενα χρόνια.

Πάτρα: Θλίψη για την απώλεια του Σάκη Παναγιωτόπουλου

Πάτρα: Πανικός από φωτιά τα ξημερώματα ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Σεισμική δόνηση αισθητή στην Πάτρα

Πάτρα: Προφυλακίστηκε η Ειρήνη Μουρτζούκου – Απολογήθηκε με υπόμνημα (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα δικαστήρια της Πάτρας για την απολογία της η Ειρήνη Μουρτζούκου – Οργή και αποδοκιμασίες από το πλήθος (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

«Απασφάλισε» η μητέρα της Μουρτζούκου: «Μέχρι να συλληφθεί η κόρη μου είχε σχέσεις με την Πόπη, διασκέδαζαν μαζί – Δέχομαι απειλές»

Ο Γενικός Διευθυντής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Νίκος Καρακούκης αναλαμβάνει την επαναξιολόγηση του υλικού που κατασχέθηκε στην Πάτρα

Κ. Αχαΐα: Μία σύλληψη για το άγριο επεισόδιο στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ