Πρωταγωνίστρια του Wimbledon, η Κέιτ Μίντλεντον

14/07/2024 | 18:56

Τα βλέμματα όλου του κόσμου στράφηκαν σήμερα (14.07.2024) στο Wimbledon για τον τελικό της διοργάνωσης με φιναλίστ τον Κάρλος Αλκαράθ και τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Πρωταγωνίστρια του αγώνα πέρα από τους δύο παίκτες, και η Κέιτ Μίντλετον.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον, συνοδευόμενη από την 9χρονη κόρη της πριγκίπισσα Σάρλοτ και την αδελφή της Πίπα Μίντλετον, κατέφθασε νωρίς το απόγευμα στο γήπεδο για τον τελικό του Wimbledon και εθεάθη να μιλά με τενίστριες πριν ξεκινήσει ο αγώνας.

Στην άφιξή της, όλος ο κόσμος σηκώθηκε από τα καθίσματά του και ξεκίνησε να την χειροκροτά.

Η εμφάνιση αυτή της μελλοντικής βασίλισσας είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς είναι η δεύτερη μετά την διάγνωσή της με τον καρκίνο και την απόσυρσή της από τα βασιλικά της καθήκοντα για να μπορέσει να υποβληθεί στην κατάλληλη θεραπεία.

Χαρακτηριστική ήταν και η ανάρτηση της πριγκίπισσας της Ουαλίας στο Χ (πρώην Twitter), η οποία εξέφρασε τον ενθουσιασμό της που επέστρεψε στο Wimbledon.

Πέρα από την πριγκίπισσα, το παρών έδωσαν και οι γονείς της Μάικλ Μίντλετον και Κάρολ Γκόλντσμιθ. Στις εξέδρες για το Wimbledon βρέθηκαν και πολλοί αστέρες του Χόλυγουντ για να απολαύσουν τον εντυπωσιακό τελικό ανάμεσα στους δύο παίκτες.

Ο φακός των ρεπόρτερ «έπιασε» την ηθοποιό Τζούλια Ρόμπερτς με τον κινηματογραφιστή και σύζυγό της Ντάνιελ Μόντερ.

Στην παρέα τους ήταν ο Τομ Κρουζ, ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς με την σύζυγό του και σκηνοθέτιδα θεάτρου Σόφι Χάντερ, και ο σκηνοθέτης και παραγωγός Κρίστοφερ Μακουάρι.

Όλοι μαζί φαίνεται πως απόλαυσαν αρκετά τις πρώτες στιγμές του αγώνα καθώς ήταν αρκετά ευδιάθετοι και χαλαροί.

Λίγες θέσεις παρά δίπλα εθεάθη και η ηθοποιός Zendaya.

Ανάμεσα στο πλήθος βρέθηκε και ο Ιρλανδός ηθοποιός Πολ Μέσκαλ με την παρέα του.

Θεατές στο εντυπωσιακό παιχνίδι είναι και ο ηθοποιός Τζέιμι Ντόρναν με την σύζυγό του, μουσικό και ηθοποιό Αμέλια Γουόρνερ.

Με αγωνία παρακολούθησε το παιχνίδι και ο ηθοποιός Τζεράρντ Μπάτλερ ο οποίος είναι «φανατικός» υποστηρικτής του Νόβακ Τζόκοβιτς.

Την απονομή του τρόπαιου στον νικητή του τελικού πρόκειται να πραγματοποιήσει η πριγκίπισσα της Ουαλίας, η οποία είναι προστάτιδα του All-England Lawn Tennis and Croquet Club.

 

ΠΗΓΗ

 

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο