“Πρωταγωνίστρια” η Δυτ. Ελλάδα στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει η Δυτική Ελλάδα στην τελετή λήξης των Ολυμπαικών Αγώνων, καθώς δύο παιδιά της θα είναι οι σημαιοφόροι της ελληνικής αποστολής που θα παρελάσει πρώτη.

Πρόκειται για την Ευαγγελία Πλατανιώτη με καταγωγή από τη Ναύπακτο και τον Εμμανουήλ Καραλή , που κατάγεται από τον Πύργο Ηλείας. Ομως και ο αρχηγός της ελληνικής αποστολής στους αγώνες Πέτρος Συναδινός είναι αχαιός, καθώς έχει γεννηθεί στην Πάτρα, ενώ υπήρξε αθλητής της Παναχαϊκής και τον ΝΟΠ.

"Πρωταγωνίστρια" η Δυτ. Ελλάδα στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Πέτρος Συναδινός

Η ανακοίνωση της ΕΟΕ:

“Η Ελληνική Ολυμπιακή επιτροπή ανακοινώνει ότι με απόφαση του Αρχηγού Αποστολής Πέτρου Συναδινού ορίζονται ως Σημαιοφόροι της ελληνικής αποστολής στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων Παρίσι 2024 ο Εμμανουήλ Καραλής και η Eυαγγελία Πλατανιώτη.

Ο Εμμανουήλ Καραλής κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό του άλματος επι κοντώ και η Ευαγγελία Πλατανιώτη στην 4η συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς Αγώνες κατέλαβε την 6η θέση.

Η Τελετή Λήξης θα ξεκινήσει στις 22.00 ώρας Ελλάδος και θα διεξαχθεί στο Stade de France.

Η Team Hellas αναχωρεί την Δευτέρα στις 14.00 ώρα Ελλάδος με πτήση της AEGEAN και θα αφιχθεί στην Αθήνα στις 17.10″

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Άγριος ξυλοδαρμός γιατρού στο νοσοκομείο Αιγίου από ασθενή – Τον χτύπησε με μπουνιές στο πρόσωπο

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης

Πάτρα: Σοκαριστικό τροχαίο με σύγκρουση δύο δικύκλων – Η τρελή πορεία της μηχανής – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες