Προσωπικό “στοίχημα” για τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ η κατασκευή του Αστυνομικού Μεγάρου – Έρχεται στην Πάτρα

Προσωπικά αναλαμβάνει να “τρέξει” τις διαδικασίες της ανέγερσης του νέου Αστυνομικού Μεγάρου της Πάτρας, ο Αχαιός Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tempo24.news, δρομολογείται τις επόμενες ημέρες, επίσκεψη του στην Αχαϊκή Πρωτεύουσα, στο πλαίσιο της οποίας θα έχει επαφές με εκπροσωπους τοπικών φορέων. Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας και ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, είναι μεταξύ των προσώπων που ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, προτίθεται να συναντήσει.

Η κάθοδος Ανδρικόπουλου στην Πάτρα, θα εξαρτηθεί από τις υποχρεώσεις του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας το προσεχές διάστημα, καθώς σύμφωνα με πηγές του tempo24.news, επίκειται η διενέργεια κρίσεων στην ΕΛ.ΑΣ ακόμα και την τρέχουσα εβδομάδα. 

 Νίκος Σύφαντος

 

Πάτρα: Αναζητείται στο αυτόφωρο ο συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ που επιτέθηκε στον Π. Ρηγόπουλο – Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζει

Πάτρα: «17 χρόνια τον φρόντιζα, δεν μπορώ άλλο»! Τι λέει η μητέρα που εγκατέλειψε το παιδί της με αυτισμό

Πάτρα: Σοβάδες έπεσαν δίπλα από σχολείο – Από θαύμα δεν υπήρξε τραυματισμός μαθητή ΦΩΤΟ

Eνταση μετά την πορεία στην Πάτρα – Δημοσιογράφος καταγγέλλει ξυλοδαρμό από συνδικαλιστές (ΦΩΤΟ)

Στο μνημόσυνο για τον Δημήτρη Καλογερόπουλο ο Δημήτρης Παλούμπης

Συνεχίζουν να πέφτουν “βροχή” τα πρόστιμα για κράνη – Πόσα στη Δυτ. Ελλάδα αυτή την εβδομάδα

«Θα αποκαλύψω τι κάνεις με τα παιδιά», εκβίαζε ο 22χρονος τον ιδιοκτήτη κάμπινγκ στη Φοινικούντα

Καθηγήτρια κατέρρευσε σε σχολείο μπροστά στους συναδέλφους της και λίγη ώρα μετά ξεψύχησε