ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε “πορτοκαλί συναγερμό” σήμερα η Δυτ. Ελλάδα – Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς

Οι πολύ ισχυροί άνεμοι που εξακολουθούν να πνέουν, δημιουργούν συνθήκες ακραίου κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς και σήμερα. Ενώ η Δυτ. Ελλάδα βρίσκεται σε “πορτοκαλί συναγερμό”.

Σε Κατάσταση Συναγερμού (κατηγορία κινδύνου 5) έχουν τεθεί Αττική, Βοιωτία και Εύβοια, σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας (civilprotection.gov.gr).

Συγκεκριμένα ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς – Κατάσταση Συναγερμού (κατηγορία κινδύνου 5) προβλέπεται την Κυριακή για τις εξής περιοχές:

  • Περιφέρεια Αττικής
  • Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (ΠΕ Βοιωτίας, ΠΕ Εύβοιας)

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) προβλέπεται αύριο για τις εξής περιοχές:

  • Περιφέρεια Αττικής
  • Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος
  • Περιφέρεια Πελοποννήσου
  • Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (ΠΕ Βοιωτίας, ΠΕ Φθιώτιδας, ΠΕ Φωκίδας, ΠΕ Ευβοίας συμπεριλαμβανομένης της νήσου Σκύρου)
  • Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου
  • Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (Περιφερειακές Ενότητες Κυκλάδων)
  • Περιφέρεια Κρήτης
  • Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΠΕ Ροδόπης, ΠΕ Θάσου, ΠΕ Ξάνθης, ΠΕ Έβρου συμπεριλαμβανομένης της νήσου Σαμοθράκης)
  • Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕ Χαλκιδικής, συμπεριλαμβανομένου του Αγίου Όρους)
  • Περιφέρεια Ηπείρου (ΠΕ Πρεβέζης)
ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε "πορτοκαλί συναγερμό" σήμερα η Δυτ. Ελλάδα - Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ισχυρή σεισμική δόνηση “κούνησε” την Πάτρα – Αισθητός σε όλη την Αχαΐα – Δείτε το επίκεντρο

Μπήκαν στην Πάτρα οι αγρότες με τρακτέρ – Έκλεισαν την Περιμετρική, έβγαλαν με τα χέρια περιπολικό από το δρόμο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Αχαΐα: Ανήλικη βρέθηκε αναίσθητη μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Δύο συλλήψεις από την Αστυνομία

Πάτρα – Πύργος: Το κόστος των διοδίων στο νέο αυτοκινητόδρομο

Δυτ. Ελλάδα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας Αλέξης Μυλωνόπουλος – Ήταν μόλις 48 ετών

Ουρές οχημάτων στην Περιμετρική της Πάτρας – Κλειστός επ’ αόριστον ο δρόμος από τους αγρότες, πρόταση στο τραπέζι για κινητοποίηση στη Γέφυρα την Τρίτη (ΦΩΤΟ)

Ολυμπία Οδός: Το 2026 ξεκινά η προσπάθεια χρηματοδότησης για το τμήμα Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα

Στις 2 μ.μ στην κυκλοφορία ο ολοκληρωμένος οδικός άξονας της Πατρών-Πύργου – Τελετή παράδοσης παρουσία Χρ. Δήμα (ΦΩΤΟ)